fbpx

Sam Crow visszatért Charmingba

soas4 clubA Sons of Anarchy rajongói számára 2011. szeptember 6. nagy napnak számított, hiszen ekkor volt a filmsorozat negyedik évadának világpremierje az FX csatornán.

Az első epizód után a nézők nagyon lelkesen nyilatkoztak a twitteren, és úgy tűnik, már alig várják a következő részt. Eközben Magyarországon meg kell elégednünk a torrent oldalakról letöltött, és házilag feliratozott változattal. Bár való igaz, hogy ezzel a módszerrel, mire valamelyik csatorna végre műsorára tűzi a Kemény Motorosokat (a Kemény Zsaruk után szabadon), már csak azért is megnézzük majd, hogy jót röhögjünk a magyar szinkronon.

Azok, akik csak a történetre kíváncsiak, már most is találhatnak olyan blogokat, ahol a frissen vetített epizódokat jelentről-jelenetre elemzik. Igaz, így elmarad a vizuális élvezet… hiszen vagyunk páran – főleg nők – akik színesen nézegetjük a félmeztelen, kivarrt férfitesteket, amint épp a börtönben sínylődnek, hiszen alapvetően egy bűnbandáról szól a történet, és a bűnözőket teszi a sorozat a csodálat irigyelt tárgyává.

Amellett, hogy véleményem szerint a film tipikus hollywoodi sémára épült, és az eddig látott három évadot egyenként 10-15 mondatban el lehet mesélni, mégis van benne valami – például az előbb említett kivarrt férfitestek, és persze néhány jó nő. Az interneten böngészve azonban bebizonyosodik, hogy a kezdő motorosok részéről oktatófilmként csodált mesének már látszanak a hozományai, és nem csak Magyarországon szaporodnak gombamód a coloros motoros klubok a film hatására.

Addig is, amíg valaki nekem is letölti az új évadot, elégedjünk meg az új részek hivatalos előzetesével, amely egy igazán izgalmas évadot ígér ismét.

sons gemmaclay

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x