fbpx

Sam Crow visszatért Charmingba

soas4 clubA Sons of Anarchy rajongói számára 2011. szeptember 6. nagy napnak számított, hiszen ekkor volt a filmsorozat negyedik évadának világpremierje az FX csatornán.

Az első epizód után a nézők nagyon lelkesen nyilatkoztak a twitteren, és úgy tűnik, már alig várják a következő részt. Eközben Magyarországon meg kell elégednünk a torrent oldalakról letöltött, és házilag feliratozott változattal. Bár való igaz, hogy ezzel a módszerrel, mire valamelyik csatorna végre műsorára tűzi a Kemény Motorosokat (a Kemény Zsaruk után szabadon), már csak azért is megnézzük majd, hogy jót röhögjünk a magyar szinkronon.

Azok, akik csak a történetre kíváncsiak, már most is találhatnak olyan blogokat, ahol a frissen vetített epizódokat jelentről-jelenetre elemzik. Igaz, így elmarad a vizuális élvezet… hiszen vagyunk páran – főleg nők – akik színesen nézegetjük a félmeztelen, kivarrt férfitesteket, amint épp a börtönben sínylődnek, hiszen alapvetően egy bűnbandáról szól a történet, és a bűnözőket teszi a sorozat a csodálat irigyelt tárgyává.

Amellett, hogy véleményem szerint a film tipikus hollywoodi sémára épült, és az eddig látott három évadot egyenként 10-15 mondatban el lehet mesélni, mégis van benne valami – például az előbb említett kivarrt férfitestek, és persze néhány jó nő. Az interneten böngészve azonban bebizonyosodik, hogy a kezdő motorosok részéről oktatófilmként csodált mesének már látszanak a hozományai, és nem csak Magyarországon szaporodnak gombamód a coloros motoros klubok a film hatására.

Addig is, amíg valaki nekem is letölti az új évadot, elégedjünk meg az új részek hivatalos előzetesével, amely egy igazán izgalmas évadot ígér ismét.

sons gemmaclay

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x