CsajokMotoros divat

Saját felszerelés: Moto Guzzi Race-Woman Jacket

moto guzzi race woman jacketMegvolt már a másik kabátom, mikor egy aukciós oldalon megláttam ezt a darabot, és akkorát dobbant a szívem, hogy ihaj. Tudni illik, hogy két Moto Guzzink is van, páromnak van ilyen márkájú kabátja, hát persze, hogy nekem is kell egy!

Habár a Moto Guzzi forgalmazza, a Dainese gyártja, úgyhogy reméltem, nem lövök mellé. A bőrtől egy kicsit tartottam, nem sok jót hallottam eddig róla, de nem bántam meg. Az eredeti ára 150 000 Ft. de én nem annyiért vettem ám meg. Egy kedves hölgy eladta az egyszer használt darabját, látszott is rajta, hogy sosem volt igazán senkin, így azonnal lecsaptam rá, mindösszesen 35 ezer forintért.

Nem régen van meg, így csak az eddigi kevés tapasztalatomat oszthatom meg. Esőben nem megyek vele, párom tanácsára – ő egyszer elázott és teljesen megváltozott a bőr állaga. Van egy mellény-szerű belső bélése, nem vastag, de ahhoz éppen elég, hogy hűvösebb időben is lehessen használni, míg azt kivéve melegben is kényelmes.

Vékony fényvisszaverő csík van rajta a hátán, illetve egy könyök- és egy vállprotektor. A gerincet sajnos semmi nem védi, ez elég nagy feketepont.

Csuklónál szűkítők vannak, a középső cipzárnál pedig egy-egy lefogó, hogy a fogantyúja ne karcolja össze a tankot. Négy külső és két belső zsebében sok minden elfér.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Remélem, idén jobban ki tudom használni, és az eltelt fél év után a továbbiakban is csak jó tapasztalom lesz vele.

{product}433|name|cart|description|picture|link|border|pricedis3|pricetax1{/product}

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük