fbpx

Ezüstös csillogás

Lassan megérkezik a 2011-es kollekció. Az első újdonságok már megvásárolhatók az áruházunkban.

Az idei első fecske ezúttal nem ruhanemű, hanem egy kiegészítő volt. Megjelenése óta többen már büszke tulajdonosai lettek a Csajokamotoron.hu vagány bőr ridiküljének. A csinos kistáska valódi kecskebőrből készült, és tökéletes kiegészítője lesz a ruházatodnak akár elegánsabb, akár vagányan öltözködsz. A táskát hamarosan többféle díszítő szegeccsel is megrendelheted majd.

 

A legújabb újdonság azonban ismét egy póló. Ezúttal hátat fordítunk a fekete színnek, és vidám rózsaszínben pompázik a legújabb modellünk. A póló kiváló minőségű pamutból készült, a fazonja nőies és hosszított. A fekete és ezüst mintában pedig szolidan húzódik meg a motor sziluettje.

De nemcsak az újdonságok miatt érdemes körülnézni az áruházunkban. Kifutó modelljeinket ugyanis folyamatosan, kedvezményes áron vásárolhatod meg áruházunkban, míg az óbudai Bázis Motor üzletében személyesen, így postaköltség nélkül vásárolhatod meg áruházunk termékeit.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x