Hírek

Rod n’ Custom Show 2008

pinup littleMagyarország legnagyobb motorépítő versenye a Budapesti Hungexpon, 2008 május 3-4-ig. Az amerikai autók és motorok rajongói az idén megint számíthatnak a nagy dobásra. Májusban második alkalommal ismét megrendezzük Kelet-Európa legnagyobb custom buliját, a Rod n’ Custom Show-t.

Az épített motorok, amerikai autók, valamint a hot rodok kultúráját tavaly 18000 embernek mutattuk meg, és azóta rohamos fejlődésnek indult az autóépítés kis hazánkban. Rendezvényünkön több olyan igazi hot rod lesz látható, melyeket hazai építőik nálunk mutatnak be először a magyar közönségnek.

A tavalyi hatalmas siker és a nemzetközi sajtómegjelenéseink hatására az idén már nem nagyon kellett kampányolni, január közepétől számos külföldi motorépítő jelentkezett, hogy az idén elhozzák motorjaikat, köztük olyan nagy nevek, mint Fred Kodlin Németországból, Charley Gregoire Belgiumból vagy a holland Violator Motorcycles. Már közel 28 motorépítő céget írtunk be a kockás füzetünkbe Európa 14 országából, kiállítóink között lesz egy nagy meglepetés-vendég is.

 

Az biztos, hogy itt csupa olyan gép lesz, ami egyenesen zabálja a benzint. Hot rodok, klasszikus amerikai autók és épített motorok. Dizájn, kényelem és lóerő, méghozzá nem akármilyen mennyiségben. Közel 100 klasszikus amerikai autó, custom car és hot rod, valamint ugyanennyi épített motor kerül kiállításra a 6500 m2-es fedett csarnokban, a 6000 m2-es szabadtéri részen pedig V2-motoros és amerikaiautó-találkozó zajlik majd különböző programok kíséretében.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Először magyarországon az Orange County Choppers motorjai, és az idei motorépítő Európa-bajnokság győztes motorja az OPEN MIND! A hivatalos motorépítő-világbajnokság rendezője, az angol székhelyű AMD hivatalos partneri szerződést ajánlott fel, aminek eredményeként mostantól Rod n’ Custom Show hivatalos elődöntője lesz az épített motorok világbajnokságának.

Ez idei nagy újításunk, amely felfogható a legnagyobb nemzetközi elismerésnek is, amit egy rendezvény kaphat. A versenyre nevező motorépítők tétje nem kevesebb, mint egy 5000 eurós repülőjegy Sturgis-be (USA), a világbajnokságra. Ezt a kiváltságot minden országban csak a legrangosabb rendezvényeknek adják oda, reméljük, ez elég meggyőző érv ahhoz, hogy színvonalban is csak a legjobbra számítsatok.

A kiállításon az AMD tulajdonosa, Robin Bradley személyesen teszi majd tiszteletét, és a freestyle kategória első 3 helyezettjének az AMD és a Rod n’ Custom magazin külön erre az alkalomra kiállított közös elismerő oklevelét személyesen fogja átadni.

Persze közben azt sem felejtjük el, hogy honnan jöttünk, így a show-n nemcsak nemzetközi kategória lesz, hanem külön díjazzuk a magyar épített motorokat, és a közönség is szavazni fog a „Best of Motor”-ra. A rendezvény szponzorainak jóvoltából a 11 díjazott motor között – a serlegek mellé – több mint 2,5 millió forint értékű nyereményt osztunk ki.

Egy szó, mint száz: május 3–4., HUNGEXPO, Rod n’ Custom Show!

Motorépítő Hírességek: Fred Kodlin, Marcus Walz, Orange County Choppers, Charley Gregoire, Luciano Andreoli

Tavalyi rendezvényünkről rengeteg képet találsz weboldalunk galériájában.004Mayhemandreolifallen angelhrplas vegas 7oopen mind

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük