fbpx

Forradalmi bajnokság

altA kezdeti nehézségek ellenére késő ősszel mégis lesz bajnoki futam.

A Hungaroring pálya alkalmassá válása folyamatban van a verseny megrendezésére, így a legkorábban felmerült időpont 2011. október 16., de a biztosabb az a 2011. október 22-23-ai hétvége. Az elhalasztott futamok pótolhatók, várhatóan egyes kategóriák összevonásra kerülnek.

A 2011. évi bajnokság az alapkiírás szerint csak abban az esetben lesz értékelhető, ha ebben az utolsó fordulóban kategóriánként minimum 5 versenyző indul (és az éves összesítésben kategóriánként minimum 6 versenyző neve szerepel a rajthoz álltak között). Azaz csak akkor lehet bajnokot avatni, a „Magyar Köztársaság 2011. évi bajnoka” címet adományozni a kategória győztesének, ha ezek a feltételek teljesülnek. 

Jelen állás szerint csak akkor nem kerülne sor erre a versenyre, ha annak megtartását az időjárási viszonyok megakadályoznák. Ezért a szövetség az kéri, hogy a sportszerűség jegyében minél többet induljanak ezen a versenyen. 

“Mindannyiunk közös érdeke, hogy legyen magyar bajnokság, magyar bajnok ebben az évben is, és ez most rajtatok is múlik! Fogjunk össze tehát, és segítsük egymást és a gyorsasági szakágat ebben a nehéz időszakban!” – Hirtling Gábor gyorsasági szakágvezető. 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x