EseményekMotor felszerelésMotorokMotorverseny

R17 Tesztnap – a hobbiújságíró első pályamotorozása

r17 tesztnap 2014 252014. június 22-én vasárnap, a kecskeméti Gokart pályán ingyenes, nyílt pályamotorozással egybekötött négy gyártós motorgumi tesztet szervezett az R17.hu Motorgumi Webáruház.

 

Versenymotorosaink közül Chrobák János, míg a szaksajtó részéről Hajósi Norbert és Benkő Zsolt tesztelték a 2014-es év újdonságait. A Csajokamotoron.hu képviseletében Vaslaki Timit kértük meg,hogy képviselje a hölgyeket a teszten, majd miután neki közbejött valami, Kiss Viki lett volna a női tesztelő, de ő az utolsó pillanatban kötőhártya gyulladást kapott.

Tesztelhető volt a Michelin Pilot Road4, Pilot Power3, Bridgestone S20 Evo, T30, Dunlop SportSmart II, RoadSmart II, valamint Continental Sport Attack 2 és Road Attack 2 abroncsok. Az egész napos, ingyenes pályamotorozáson, a látogatók maguk is kipróbálhatták az említett újdonságokat saját gépükre átszereltetve azokat.

Pihenésként Angyal Zoltán országos stunt rider bajnok lélegzetelállító showműsort adott: lángoló bukósisak, terpesztő csaj, minden volt. A Ride for Life motoros rendőrjárőr képzést végző Vezetéstechnikai Oktatóközpont pedig tréninget tartott az általa kialakított pályán. Az oktatást kedvenc RiLi pilótánk Fiedor Ferenc tartotta, akinek az egészségére a 8. CsaM szülinapon (előző nap) ittunk. Örömmel jelentem, hogy barátunk látta a fotót és köszöni szépen!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Volt egy nagyon ügyes utánpótlás versenyző is a pályán. Görbe Somáról szerintem fogunk még hallani, mert úgy motorozta körbe a kanyarban a fölnőtteket a kis törpevasával, hogy csak lestünk a pálya szélén. Aztán meg már drukkoltunk neki, mert az egyenesekben ugyan otthagyták, de a kanyarban igen szépen muzsikálta vissza magát előre többször is.

Még több kép a galériában

A nap zárásaként hosszú távú tesztre koptatunk be gumikat a Motorrevü, a Tesztmotor és a Csajok a motoron (én), hogy legalább 1 éven keresztül teszteljük azokat extrém körülmények között. Erről még lesz írás! Gondoltam majd szép csöndben felsurranok a pályára feltűnés nélkül, mint kezdő pályázó, és majd csak úgy elkörözgetek békésen, a magam kis nyugis tempójával de nem így lett. Jól bemondták a nevemet is hangosbemondóval, hadd lángoljon a béna jószág, ahogy gyökkettővel végigcammog…

Szóval mentem pár kört, élveztem, tök jó volt, és ezt még csinálni kell, a gumi állati jó volt! Aztán nem kínoztam tovább a többieket, hanem lehajtottam a pályáról, és az ott ácsorgóknak büszkén közöltem, hogy megdöntöttem a kecskeméti gokartpályán a lassúsági rekordot…r17 tesztnap 2014 1r17 tesztnap 2014 3r17 tesztnap 2014 17r17 tesztnap 2014 22r17 tesztnap 2014 16

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük