Hírek

Aukció tárgya lett Valentino Rossi versenyoverállja

valentino rossi thisisforsic58 4A #thisforSIC58 egy egyedi felirat, melyet a Dainese tervezett, ezzel is emléket állított Marco Simoncellinek, és így igyekszik segíteni azokat a kezdeményezéseket, melyek szolidalításban és együttműködésben vannak az alapítvány támogatásában.

 

A napokban az ebay.it-en került árverésre az a Dainese D-Air Racing ruha, melyet Valentino Rossi viselt az olasz Grand Prix-n. Az aukció megtalálható volt a Dainese.com oldalon is. Nem sokáig váratott magára a szerencsés vevő. Potom 24 000 eurós áron június 25-én gazdára talált a nem mindennapi relikvia.

A szerencsés vásárló Rossi eredeti ruháját tudhatja magáénak, melyet a kilencszeres világbajnok aláírásával is ellátott. A boldog tulajdonos továbbá egy speciális vitrint is kapott a versenyruha mellé, mely annak tárolására szolgál.

A versenyző ikon a mugellói versenypályán ebben a ruhában állt rajthoz, melynek hátára a #thisforSIC58 felirat van varrva. Ezzel a gesztussal Valentino saját maga választotta egyéni módját annak, hogy kifejezze támogatását az alapítványnak, melyet Marco Simoncellinek, 2011-ben egy versenybaleset során elhunyt barátjának emlékére hoztak étre.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A tavulliai bajnok Dainese ruhájáért folyó aukciós verseny végén a nyertes licitáló vásárlásával hozzájárult a Santa Marta projekthez, mely keretében a szervezet Coriano mellett, Marco Simoncelli szülővárosában egy napközi otthont épít fogyatékos emberek részére.

Az eredeti Valentino Rossi ruha csak egy a Dainese számtalan terméke közül, melyeket világbajnok versenyzők hordtak, így továbbiak is megtalálhatók lesznek az új dainese.com oldalon.

valentino rossi thisisforsic58 1valentino rossi thisisforsic58 2valentino rossi thisisforsic58 3valentino rossi thisisforsic58 5

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük