fbpx

Próbáld ki bármelyik Harley-t!

harley teszt 5Felvirradt a nap, mikor is kishazánkba is megérkezett a Harley angol tesztflottája, hogy az újságírók és Harley rajongók kegyeibe férkőzzön.

 

Ezen a hétvégén, június 29-30-án, szombat-vasárnap a Harley teljes tesztflottáját kipróbálhatod a Neszmélyi köz 3-ban. A 110 éves gyár a Legend on Tour-on a teljes gyártmánypalettájával lehetőséget nyújt a motorosoknak a márkát megismerni és megszeretni kézzelfogható közelségben. A 20-30 perces tesztmotorozáshoz szükséges érvényes A kategóriás jogosítvány valamint megfelelő védőfelszerelések, ruházat viselete.

A mázlistább újságírók pénteken már megszemlélhették a flottát, és egynapos közös gurulás keretén belül kipróbálhatták a vasakat. A túra indítása előtt az Open Road Fest szervezői átadták a Bátor Tábornak a fesztiválon sikeresen összegyűjtött közel 820 000 Ft-ot, mert a motorosok tényleg jó emberek.

Átadták a fesztiválon kisorsolt motorkerékpárt is boldog tulajdonosának, aki mint kiderült nemcsak mázlilsta, hanem ügyes is, ugyanis a motor megünneplését a haverokkal történő sörözéssel megúszta négyezer forintból, plusz a fesztivál beugró, és így lett húszezer forintból Harley-ja.

A közel 170 km-es túrán személy szerint három vasat próbáltam ki, és egész kellemes meglepetés is volt számomra egyik-másik. Az óriási félvad dinoszaurusz karakterű vastól a kellemes kiscsikóig elég széles a paletta, mindenki fog találni magának valót.

A túra meglepetés programja az utolsó 20 km történt hivatalos városi jetsky Harley-zás volt, minek végére mindenkinek a gatyájából facsarni lehetett a vizet. Az ajándék Harley-poló azonnal örömteli fogadtatásra talált sokak számára, mint elérhető száraz ruhadarab, ezért azonnal pólós fotózkodásba fajult a dolog.

Menjetek Harely-n motorozni, de ne ázzatok el!harley teszt 1harley teszt 2harley teszt 3harley teszt 4harley teszt 6harley teszt 7harley teszt 8harley teszt 9harley teszt 10harley teszt 11harley teszt 12harley teszt 13harley teszt 14harley teszt 15

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x