HírekKultúraMotoros film

Pasi, akire gerjedünk: Johnny Depp, aki vagy erőszakos, vagy nem

Johnny-depp-cry-baby-harley-davidson

Azt mondják, a nőket vonzzák a rossz fiúk, így nem csoda, ha az ex-feleségével, Amber Heard-del jelenleg is pereskedő Johnny Depp is a hollywoodi szívtiprók táborát erősíti, akikért megvesznek a nők. És mondok még valamit: Johnny – mint minden rendes rossz fiú – tud motorozni is.

Cry Baby

Egyik nagy klasszikusnak számító filmje, amiben motorozik is, az 1990-es Cry Baby. A modern kori Rómeó és Júlia történetben Wade “Cry-Baby” Walker (Johnny Depp) a leghidegebb, legkeményebb fickó a baltimore-i középiskolában. Képes arra, hogy egyetlen könnycseppet görgessen végig az arcán, és ezzel minden lányt meg tud őrjíteni, különösen Alison Vernon-Williamst (Amy Locane).

A gyönyörű és gazdag lány hamarosan Cry Baby rocker-bandájához csapódik. Nem sok idő kell hozzá, s máris magáénak érzi a rockabilly zenét és a suhanó kocsikat. A jóképű, fiatal (27 éves) Depp akkor egy piros Harley-Davidsonon motorozott a filmben. Valójában egy Sportster és egy K modell jelent meg felváltva, valószínűleg a rendező úgy gondolta, hogy úgysem tűnik fel senkinek a csere.

Rumnapló

A 2011-es, Hunter S Thompson regénye alapján készült Rumnaplóban Johnny Depp és Michael Rispoli egy oldalkocsis, veterán Harley-n motoroztak. Ebben a sztoriban Paul Kemp (Johnny Depp) állandóan úton lévő újságíró, aki egy idő után beleun a Eisenhower idejében New Yorkban uralkodó állapotokba.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Johnny Depp Rumnapló oldalkocsis Harley-Davidson

Puerto Ricóba utazik, ahol a helyi The San Juan Star című amerikai újságnak kezd el írni. Kemp rászokik a rumra – ami valljuk be igen testhezálló szerep Johnnynak a hírek a lapján – és mindig egy Chenault nevű nőn jár az esze, aki azonban egy Sanderson nevű amerikai üzletember (Aaron Eckhart) barátnője.

Kempet tehetős üzletemberek keresik meg, akik ingatlanbizniszbe akarnak kezdeni. A közvetítő Sanderson, aki óvadék fejében kihozza Kempet a börtönből, ezért Kemp rááll a dologra, de később meggondolja magát. (Forrás)

Érdekesség, hogy Chenault a filmben Amber Heard, Johnny későbbi felesége alakítja, aki akkor még egy nővel élt együtt, és csak a film megjelenése után 4 évvel házasodtak össze, hogy mostanra világra szóló perseskedés alauljon ki közöttük családon belüli erőszak miatt.

 

[wpdiscuz-feedback id=”apsv87b983″ question=”Ismersz még olyan filmet, amiben Johnny motorozik?” opened=”0″]Ismersz még olyan filmet, amiben Johnny motorozik?[/wpdiscuz-feedback]

 

A címlapfotó a Cry Baby filmből készült.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük