Hírek

Nyolc éves a Csajokamotoron.hu

csaladi lovaspanzio 800Holnap indul a Csajokamotoron.hu csak csajos motoros túrája fennállásunk 8. évfordulója alkalmából.

A társaság már most nagyon jónak ígérkezik. A régi tagok mellett most is van pár bátor amazon, aki bátran vág neki az ismeretlennek pénteken, hogy eltöltsön egy hétvégét a hasonló gondolkodású motoros csajokkal. Az eddigi tapasztalatok alapján minden ilyen túrán kiváló barátságok köttetnek, szóval sajnálhatod, ha már megint kihagyod.

A túra részleteiről olvashatsz a fórumban, illetve a webáruházban még megnézheted, hány hely maradt, ha úgy döntesz, hogy mégsem akarsz egyedül lenni hétvégén, vagy megismerkednél pár új arccal, van még esély, hogy utolsó pillanatban csatlakozz. A Facebookon talán gyorsabb a kommunikáció, úgyhogy ha S.O.S. szeretnél választ valamire, akkor IDE írj!

Péntek reggel 10-kor indul majd az első csapat Balatonkeresztúrra a panzióba, és az időjósok szerint kiváló motoros időnk lesz. Már most jelentkeztek páran, akik csak a túra miatt csatlakoznak majd.
A hétvége programja motorozás, ismerkedés, eszem-iszom, strandolás, ahogy az egy csajos buliban lenni szokott. A különbség annyi, hogy most nem vadidegenekkel kell megismerkedned, hanem olyanokkal, akiknek ugyanaz a hobbija, mint neked.

Ha nem jössz velünk a túrára, még mindig van egy meglepetésünk neked. Ebben a hónapban, a nyolcadik születésnap alkalmából 8% kedvezménnyel vásárolhatsz meg minden terméket a webáruházunkban a CSAM8 kuponkóddal.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük