HírekMotorokMotorozás

Gurulós topcase motorokra? Igen, már ilyen is van.

KS410 kappa gurulos adapterlap2Egy adapterlap, ami gurul! Bátran állíthatjuk, hogy ez az év találmánya a Kappától! Gondoljunk csak bele! Az adapterlapot könnyedén levéve motorunkról – egy kulcsfordítással – kényelmesen folytathatjuk utunkat, egész pontosan úgy, mintha egy kihúzható markolatú gurulós bőröndöt húznánk magunk után.

Ráadásul az összes Kappa Monokey felső dobozzal kompatibilis a találmány, így bármelyik meglévő dobozunkat könnyedén szerelhetjük rá. Sőt, bármelyik puha táskát is egyszerűen rögzíthetjük az adapterlapra, köszönhetően a hat előre kialakított rögzítési pontnak. Ezzel válik igazán univerzálissá ez az újdonság!

De nézzük a technikai oldalt is! A termék fröccsöntéssel készül, kevert nylon és üvegszál alapanyagból, amelyek garantálják a tartósságát, ráadásul a karcoknak is jobban ellenáll.

A kihúzható markolat négy részes és alumínium, míg maga a fogantyú csúszásmentes borítású. Ez egyszerre segíti a kényelmet, hiszen több magasságot kiválaszthatunk és a praktikusságot, ráadásul az alumínium könnyű súlya sem elhanyagolható szempont volt az anyagválasztásnál.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kerekek fejlesztésére is külön figyelmet fordított a gyártó – úgy alakították ki őket, hogy a lehető legtöbb felületen is a legjobb teljesítményt nyújtsák, a lehető leghalkabban! 

Hamarosan elérhető lesz a boltokban is!

KS410 kappa gurulos adapterlap1KS410 kappa gurulos adapterlap1

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük