fbpx
HírekMotorokMotorozás

Gurulós topcase motorokra? Igen, már ilyen is van.

KS410 kappa gurulos adapterlap2Egy adapterlap, ami gurul! Bátran állíthatjuk, hogy ez az év találmánya a Kappától! Gondoljunk csak bele! Az adapterlapot könnyedén levéve motorunkról – egy kulcsfordítással – kényelmesen folytathatjuk utunkat, egész pontosan úgy, mintha egy kihúzható markolatú gurulós bőröndöt húznánk magunk után.

Ráadásul az összes Kappa Monokey felső dobozzal kompatibilis a találmány, így bármelyik meglévő dobozunkat könnyedén szerelhetjük rá. Sőt, bármelyik puha táskát is egyszerűen rögzíthetjük az adapterlapra, köszönhetően a hat előre kialakított rögzítési pontnak. Ezzel válik igazán univerzálissá ez az újdonság!

De nézzük a technikai oldalt is! A termék fröccsöntéssel készül, kevert nylon és üvegszál alapanyagból, amelyek garantálják a tartósságát, ráadásul a karcoknak is jobban ellenáll.

A kihúzható markolat négy részes és alumínium, míg maga a fogantyú csúszásmentes borítású. Ez egyszerre segíti a kényelmet, hiszen több magasságot kiválaszthatunk és a praktikusságot, ráadásul az alumínium könnyű súlya sem elhanyagolható szempont volt az anyagválasztásnál.

A kerekek fejlesztésére is külön figyelmet fordított a gyártó – úgy alakították ki őket, hogy a lehető legtöbb felületen is a legjobb teljesítményt nyújtsák, a lehető leghalkabban! 

Hamarosan elérhető lesz a boltokban is!

KS410 kappa gurulos adapterlap1KS410 kappa gurulos adapterlap1

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x