fbpx
HírekKultúraMotoros film

Nemsokára forgatják a Sons of Anarchy alapításának történetét!

romeo parada sons of anarchy

Kurt Sutter, a Sons of Anarchy sorozat alkotója a széria előzményeit tervezi. Már elmondta az első részleteket az előtörténetről.

Sutter mindig tudta, hogy a motoros eposzában, mely erőteljes shakespeare-i felhanggal rendelkezik, még nem mondott el mindent…

2017-ben indul a SOA konkurens mexikói klubjának, a Mayans MC történetének forgatása, ugyanakkor egy előzmény-széria is, mely a Sons of Anarchy alapítását meséli el.

Tom Arnold oldalán, a 100 % Honest Pretty Much…-Podcast-en hallható Sutter nyilatkozata a SOA előzményeivel kapcsolatos elképzeléseiről:

„[…] Vietnamban fog kezdődni a történet, John Teller-el és Piney Winstonnal jövünk vissza Amerikába. Minden epizód egy új taghoz fog illeszkedni… Talán itt fog majd jönni Gemma is, de még minden Jax születése előtt fog játszódni.”

John Teller az eredeti SOA-szériában mindig jelen volt, még ha személyesen nem is… A fia, Jax olvasta az emlékiratait, melyet apja halála után évekkel talált meg. Ebben John leírta az eredeti elképzeléseit a motoros klubbal kapcsolatban és nyomasztotta, hogy a banda lecsúszott a bűnözői világba.

Ezáltal a rajongók viszonylag már megismerhették a klub múltját, és láthatták, mi maradt meg az alapelvekből…

Nagyon várjuk tehát mindkét új sorozatot: a Mayans MC és a SOA történetét is!

Forrás: moviepilot.de
Fotó: My TV Family

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x