HírekKultúraMotoros film

Alice újra motoron – vissza a Kaptárba

Resident Evil The Final Chapter1A Kaptár-filmek (Resident Evil) végére most pontot tettek: Milla Jovovich még utoljára felvette a harcot a zombik ellen. Egy BMW S 1000 XR nyergében száguld Racoon City-be, ahol minden elkezdődött.

A Kaptár: Utolsó fejezet (Resident Evil: The Final Chapter) című filmet már játsszák a mozikban, szóval borzonghatunk a zombik és egyéb szörnyeket látván.

A történet szerint már tényleg itt a vég az emberiségnek, és minden remény a legyőzhetetlen Alice-ben van, aki egy tank után kötve fut a zombik hada elől, legyőzi a repülő, szárnyas szörnyet és így tovább.

Érezhető, hogy valami körbe ért, mert visszatérünk a történet első színhelyére, a Racoon City-ben lévő Kaptárba, ahol az Umbrella titkaira fény derül. Alice nem csak a zombikkal, hanem az idővel is harcba száll, de nem egyedül, új barátokra tesz szert, az utolsó túlélőkre.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Láthatunk régi ismerősöket, a Cerberus-okat, vagyis a zombi-kutyákat, és jeleneteket a legelső részből, felsejlenek a régi arcok és történések, s Alice megérti sorsát…

Ez a film is véres, nyálas, gyors, őrült, mint ahogyan az eddigiek voltak. Jó befejezést kreáltak a Kaptár utolsó fejezetéhez!

Fotók: Resident Evil

Resident Evil The Final Chapter2Resident Evil The Final Chapter2Resident Evil The Final Chapter2

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük