Hírek

Nem bolondultunk meg!

bolondok napjaHolnap már április, és hogy is kezdődhetne másképp ez a szép hónap, mint a bolondok napjával. Mi is készültünk erre a napra.Ha érdekel hogyan, olvass tovább!

 

Mivel ebben az évben április első napja épp szombatra esik, mindenképp adja magát a dolog, hogy egy motoros túrával ünnepeljünk. Így is lesz: egész napos Tisza-tó kerülő túrán vehetsz részt most szombaton a fórumunk tagjaival. A túra elsősorban lányoknak szól, de ezúttal nincsenek kitiltva a fiúk sem.

A szervező Eszti, a részletekről, az útvonalról és a csatlakozási pontokról nála érdeklődhetsz, vagymég egyszerűbb, ha egyszerűen írs a fórumba a túra témája alá. És hogy miért aktuális ez a túra a Bolondok napján? Hát ha úgy tetszik, egy kicsit most te is megbolondulhatsz: vegyél fel jelmezt, vagy fesd ki magad bohócnak (ja nem, az úgysem látszik a bukósisak alatt)!

Azoknak, akik nem tudnak részt venni a túrán valami miatt, ezúttal egy kis ajándékkal készülünk itt a portálon is. Webáruházunkban 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a csajok a motoron termékeit (a kedvezményeseket is) mostantól vasárnap estig. A kedvezmény igénybevételéhez nincs más dolgod, mint a fizetésnél megani a BOLOND17 kuponkódot, és a rendszer automatikusan levonja a megfelelő összeget.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

És mindezt azért most írom, mert ha holnap írnám, még azt hinnéd, hogy áprilisi tréfa.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük