CsajokKiemeltNői motoros nap

Ne legyél áldozat! Motoros csajok az ECHO tévén

ne legyel aldozatMúlt hét csütörtökön került adásba az 5. Nemzetközi Női Motoros Napon készült, 24 perces riport.

Az ECHO TV Ne legyen áldozat című műsorában csaknem fél órán keresztül beszélnek a lányok a biztonságos motorozás, a megfelelő védőfelszerelések és a rendszeres gyakorlás fontosságáról. A megkérdezettek a legtöbb témában egyetértettek.

A motoros rendőrtől a hétköznapi motoroson keresztül a motorversenyzőig a megkérdezett hölgyek egyetértett abban, hogy a nők sokkal óvatosabbak a közúton, és nagyobb figyelmet fordítanak a megfelelő védőfelszerelés használatára, mint a férfiak. Mivel többnyire tisztában vannak a hiányosságaikkal, nem szégyellik vezetéstechnikai tréningeken képezni magukat évről-évre, vagy akár egy szezonban többször is.

A tartalmas riportot köszönjük szépen a Ne legyen Áldozat című műsor készítőinek, akik a műsorkészítés mellett a jótékonyságra is szakítanak időt. Jelenleg a Dunakanyar Erdei Általános Iskola számára gyűjtenek adományokat, hogy szeptemberben tovább folytatódhatjon a tanítás.

Ha úgy érzed, tudnál segíteni egy tank benzin árával, a következő számlaszámra várják a segítséget:

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Dunakanyar Takarékszövetkezet
64700038 – 10001428

Az adományt egy motoros felvonulás keretében adják majd át a szervezők július 9-én. Azokat a motorosokat, akik szeretnének részt venni, 9:30-tól várják Budapesten, a Hősök Terén, a Műcsarnok felőli oldalon. A felvonulás útvonalát és a részletes programot itt olvashatjátok.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük