Hírek

Motorozd végig Amerikát

motorozdvegigamerikatAz új motoros társasjátékkal a hideg téli esték sem lesznek unalmasak!

Az esős, havas, motormentes időszak szinte mindenkit keményen megvisel. Ilyenkor talán a motoros barátokkal is kevesebbet találkozunk, az együtt töltött időt azonban igyekszünk alaposan kihasználni. Nálunk ez általában forraltborozásban, beszélgetésben, és klub totóban merül ki.

Az American Throttle fantázianévre keresztelt játék is jó kis kikapcsolódást nyújthat a bandának. A játék során egy Amerikát keresztül-kasul átszelő úton kell “végigmotoroznunk”, az út során pedig motoros kvízkérdésekre kell válaszolnunk.

A 40 dollárt kóstáló játék tartalmazza a játéktáblát, egy dobókockát, 15 motort, pontosabban az azokat ábrázoló kis képeket, valamint két, egyenként 300 darabos kvízkártyát “Két kerekű kvíz” és “Ez meg mi a pokol lehet?!” témában. A készítők a kártyák számára mellékelnek két kártyatartó dobozkát, valamint egy pókerkártya szettet is.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük