fbpx

Motorosoknak, akik szeretik a dinamikus vezetést: Pirelli DIABLO ROSSO IV Corsa a 150. évfordulóra

Pirelli Diablo Rosso IV Corsa a 150. évfordulóra 2022

A Pirelli bemutatja az új DIABLO ROSSO IV Corsa-t, a nagy teljesítményű hipersport abroncsot, amely még magasabbra emeli a sportos motorozás színvonalát a DIABLO ROSSO családon belül.

Az új Pirelli DIABLO ROSSO IV Corsa a DIABLO ROSSO IV szupersport abroncs vadabb változatát képviseli, amelyet a legigényesebb motorosok vágyainak kielégítésére hoztak létre, akik nagy teljesítményre képes abroncsot keresnek, hogy teljes mértékben kihasználhassák motorjukban rejlő lehetőségeket.

A DIABLO ROSSO IV Corsa abban az évben született, amikor a Pirelli a 150. évfordulóját ünnepli, és az ünnepségek szerves részévé válik. A 2022-es év során egy limitált kiadású DIABLO ROSSO IV Corsa tiszteleg e mérföldkő előtt, és a Pirelli 150 éves évfordulójának logóját viseli az oldalfalán.

Az 1872. január 28-án Milánóban alapított vállalat változatos gumitermékekkel kezdte meg tevékenységét, és 1890-ben gyártotta az első kerékpárgumit. A Pirelli mindig is szenvedélyesen szerette a versenyzést, 1897-ben részt vett az első motorkerékpár versenyeken, és ma is a Superbike világbajnokság kizárólagos beszállítója, amely együttműködés 2004-ben kezdődött.

A Pirelli egyúttal az MXGP legsikeresebb márkájais. Ma a Pirelli az egyetlen gumiabroncsgyártó vállalat, amely kizárólag a fogyasztói világra összpontosít, autóra, motorkerékpárra és kerékpárra szánt termékekkel és szolgáltatásokkal.

Hogyan válaszd ki a megfelelő gumiabroncsot a motorodhoz?

Kinek készült a DIABLO ROSSO IV Corsa?

A DIABLO ROSSO IV Corsa ideális választás:

  • A kanyargós utakon és hegyi hágókon dinamikus vezetési stílust kedvelő motorosok számára, akik olyan gumiabroncsot szeretnének, amely megfelel motorkerékpárjuk sportos teljesítményének;
  • A tuning iránt szenvedélyesen érdeklődő motorosoknak, akik a teljesítménynövelést keresik, és ügyelnek a motor beállítására és esztétikájára. Ezek a motorosok motorkerékpárjuk optimális beállítását keresik a használat típusának megfelelően, akár a nagyteljesítményű felszerelésekre való frissítéssel is. Ők is tudják, hogy a villám alakú, itt megszakított futófelületi mintázatot, mint a DIABLO ROSSO sportos teljesítményét jelképező ikonikus szimbólumot.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x