fbpx
Hírek

Motorosok! Haitinak szüksége van ránk!

romok haitiAhogy mindannyian értesültünk róla, súlyos 6.5 és 7.3 erősségű földrengés-sorozat rázta meg nemrégiben Haiti-t. A rengések és az utórengések további komoly károkat okoztak, rengeteg kórház megsérült vagy összedőlt, az épületeket pedig a földdel tette egyenlővé a borzalmas természeti csapás.

Tömegek tűntek el a romok között. A jelentések szerint több mint 3 millió embert érintett a borzalmas esemény.Szerencsére világszerte rengeteg emberben felébredt az együttérzés és a segítő szándék a hírek hallatán. A különböző szervezetek, mint például az Unicef és az International Fund for Animal Welfare folyamatosan fogadják az adományokat és felajánlásokat, hogy azokat minél előbb eljuttathassák a rászorulóknak. Mellettük még rengetek híresség is adakozott, ki névtelenül, ki jótékonysági koncerttel.

Jillian Michaels, a fitness guru, akiről már nemrégiben olvashattatok, aukcióra bocsátotta a Yamaha FZ1 típusú motorkerékpárját, hogy az így összegyűjtött pénzt felajánlhassa Haiti megsegítésére.

A Hot Leathers.com az internetes vásárlásaiból befolyt összegnek egy bizonyos százalékát ajánlotta fel. A Cruiser Customizing egy póker versenyt rendezett, melynek felajánlásait szintén Haiti segítésére fordították. A listát még nagyon sokáig lehetne folytatni. Szerencsére szinte minden országban, kontinensen megalkották azonnal a fórumokat, ahova az egyszerű, hétköznapi ember is eljuttathatja adományát, így segítve a túlélőkön.

Magyarországon leghatékonyabban az UNICEF-en keresztül tudunk segíteni. Hívd a 1749-es telefonszámot! Egy hívás díja 200 Ft, amit teljes egészében megkap a UNICEF. Ebből az összegből összesen 100 db vízfertőtlenítő tablettát tudnak vásárolni, amiből 400 liter tiszta víz készíthető. A 1749-es számra SMS-t is küldhetsz, akkor az SMS szövege HAITI legyen!

jillian haitiyele haiti

 

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x