Motoros mikulás felvonulás

Motoros mikulás felvonulás

Mikor

2023/12/17    
12:30 - 15:00

Hol

Monor
monori Kis-tó, Monor

Esemény típusa

Motoros mikulás felvonulás

Idén egy kis különlegességgel szeretnénk kedveskedni városunk gyermekeinek és minden motort kedvelő lakójának.
Ha motoros vagy, akkor gyere, és csaljunk egy kis mosolyt az arcokra. Ébreszd fel motorod a téli álomból, hidd el mind a kettőtöknek jól fog esni egy kis gurulás a városban.
Hozz magaddal egy kis szaloncukrot, amit útközben dobálhatunk a járókelőknek/nézőknek illetve amit a megállókon a Piac téren és a Kistói játszótér parkolójában osztogatunk. Ha már motoros Mikulás, öltözz be Mikulásnak, Krampusznak, Manónak rád van bízva mehet egy kis dísz is a motorra!  (természetesen a bukósisak kötelező)

A menetrend,útvonal a következő: 12:30 tól gyülekező mint motorosok a Monor, Kistói út 63 (Kistói játszótér) parkolójában. / 13:00 kor indulás a Kistói úton a Piactéri parkolóba ott (30 perces pihenő,szaloncukor osztás nem csak gyerekeknek.) / Tovább vissza Kossuth Lajos utca / Ady Endre utca / Szélmalom utca / és végül a végállomás Kistói út 63 (Kistói játszótér parkoló)
Kedves érdeklődők,nézők!
Az indulóponttól az első megállónk a Piac téri parkoló körülbelül 13:20 perckor érkezünk, utána a fentiekben említett útvonalon folytatjuk utunkat vissza a Kistói játszótér parkolójába ahova körülbelül 14:30kor érkezünk.
A Felvonulásban kérek minden motorost a KRESZ szabályai betartásával közlekedjen. Cipzár alakban megfelelő követési távolságban haladjunk a balesetek elkerülése miatt!
Rendőri támogatás és engedély megadva!
Eső és szakadó hó esetén a felvonulást elhalasztom!
Jó szórakozást mindenkinek!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt