Hírek

Soha nincs késő a motorozáshoz

105 eves motoros neni 2100 év nem kevés idő. 105 év pedig emberi életkorban mérve tiszteletreméltóan megélt idő.

Vannak dolgok, melyek még egy ilyen szép kort megélt ember életében is újdonságnak, rég vágyott dolognak számítanak. A 105. születésnapját ünneplő, élete során sok eseményt, élményt megélt Ella Passmore számára a motorozás volt az, melyet a jeles alkalom keretein belül kipipálhatott a bakancslistáján.

A richmond hilli, matuzsálemi kort megélt hölgy születésnapján valami újat szeretett volna kipróbálni. Szerettei az ünnep alkalmából egy hófehér Harley-Davidson Electra Glide Trike utasülésén váltották valóra álmát. Mindenki legnagyobb örömére Ella is nagyon élvezte a motorozást.

Az út során Ella-t és sofőrjét a richmond hilli rendőrség kísérte a Bryan Megyei Egészség és Rehabilitációs Központtól egészen Richmond Hill városi csarnokához, ahol a város polgármestere, Harold Fowler köszöntötte őt, és rendhagyóan nem saját aláírásával, hanem egy „Harley-Davidson” felirattal látta el Ella bukósisakját.

Passmore elmondása szerint nagyon kellemes élmény volt a dübörgő motoron utazni, továbbá nagyon büszke arra, hogy az Isten ilyen hosszú élettel és ehhez hasonlóan szép élményekkel ajándékozta meg őt élete során.105 eves motoros neni 1105 eves motoros neni 3105 eves motoros neni 4

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük