Hírek

Motoros csajok a Hungexpón

Motorkiallitas scaledA tavaszi idény kezdetén már nyolcadszorra rendezik meg a Budapest Motor Kiállítást, ahol összejöhetnek a motorozás iránt ellenállhatatlan vágyat érző emberek. Idén először a Csajokamotoron.hu saját standdal lesz jelen a kiállításon.

Az utóbbi évek tapasztalata szerint itt az ideje, hogy ne csak a férfiakra, hanem a nőkre is gondoljanak a szervezők, hiszen egyre többen kísérik el – nem csak a kiállításra, hanem a motoros útjaikra is – életük párját. Pontosan nem lehet tudni, hogy a hölgyek az erősödő saját, vagy a férjeik kontrollálatlan szabadságvágya miatt pattannak nyeregbe (legalábbis a kiállítás szervezői nem tudják – a szerk.), az viszont tény, hogy a kereskedők egyre több női fogyasztóra is számíthatnak. Mi sem bizonyítja jobban a szervezők női nem iránti figyelmességét, mint a kísérő programok közé csempészett sportos hölgyprogramok.

 

Ha már az apa és az anya, akkor a gyerek is! A kiállításon a legfiatalabbak is megismerkedhetnek a motorozás alapjaival. A nekik megfelelő technikát szakemberek iránymutatásával próbálhatják ki, és lehet, hogy a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont rendezvényéről egyenesen egy motoros sportklub iskolaosztályába kapnak meghívást a tehetséges lurkók.

A kiállítás összehozza a motoros társadalmat: azokat, akik adják a kétkerekűeket és azokat is, akik veszik. A kereskedők sehol ennyi vásárlót, a vásárlók soha ekkora választékot nem találnak egyszerre a motorozás kellékeiből. Ez a nagyszerű tény jelentősen hozzájárul a kiállítás sikeréhez. A 2009 év valódi újdonságokat kínál a csaknem valamennyi itthon is kapható márkát felvonultató kiállításon. A felszerelések, a ruházat és más kiegészítők ott helyben megvásárolhatók, mi több, sok esetben jelentős kedvezmények könnyítik meg a vásárlói döntést.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nagy élményt ígér a különleges motorok bemutatója, az új trükkökkel jelentkező streetfighter show, és a minimotoros bemutató. Mindemellett a valóságot lehet majd eljátszani, a közlekedési tanpálya életszerű, de biztonságos kereszteződéseiben.

A Csajokamotoron.hu standján olvasóink megvásárolhatják majd saját termékeinket, valamint személyesen találkozhatnak egymással és az oldal szerkesztőivel.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük