HírekKultúraMotoros film

Mission: Impossible – Titkos nemzet

mission impossible 2015 tom cruiseA Mission: Impossible – Titkos nemzet című részében immár a mozikban hasít a vásznon Tom Cruise, a szinte védjegyévé vált motoros üldözési jelenetek újabb verziójában.

Nem könnyű mindig jobbat, mást, de nem hazudtolva meg Ethan Hunt karakterét, kitalálni, s véghez vinni a filmvásznon. A Rogue Nation-t Christopher McQuarrie rendezte, s Tom Cruise mellett játszik még Alec Baldwin, Jeremy Renner, Simon Pegg, s egy eddig úgymond ismeretlen színésznő, Rebecca Ferguson.

Érdekesség, hogy a svéd hölgyre a A fehér királyné című BBC-sorozat kapcsán figyelt fel Tom és a rendező, McQuarrie, s a visszhangokból úgy tűnik, jó választás volt Ethan Hunt mellé, női karakternek.

Az őrült, vad jelenetek köré az adja a történetet, hogy Hunt magára marad, mert a Impossible Mission Force-nak vége, s egyedül kell szembeszállnia a magasan képzett ügynökökből álló, “világelfoglalós” szándékoktól fűtott Szindikátussal. Ezek a rossz fiúk új világrendet akarnak létrehozni a terrortámadások gyarapításával.

Ethan-t elfogják, megkínozzák, de a gyönyörű ügynök, Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) váratlanul mellé áll, s immár együtt szállnak szembe a Szindikátussal, persze Hunt segítőivel kiegészülve.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A BMW Group a Fantom protokoll című rész után, itt is elvállalta a közreműködést, melynek eredményeképpen számos BMW autó-, illetve motorcsodát láthatunk a jelenetekben. A Marokkóban játszódó kockákon például egy BMW S 1000 RR motorkerékpárt csodálhatunk meg akció közben…

A mozifilmben a vad motoros jeleneteket az teszi még érdekesebbé, hogy a motorra szerelt kamerán át követhetjük végig, mit él át Ethan Hunt a rosszfiúk gyűrűjében.

Mindezek mellett maradnak a rejtélyek bűvöletei, a bűnüldözés szépségei, s a jól megkreált akciójelenetek, közelharcok, a sosem változó Tom Cruise “tolmácsolásában”.

mission impossible rogue nationmission impossible rogue nation1

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük