fbpx

Sons of Anarchy paródia a Sesame Streeten

Sons of PoetryNem kell ahhoz amerikai kisgyereknek lenni, hogy ismerjük a Sesame Street-et és a paródiákat, amiket csinálnak. Legújabban a motorosokat vették célkeresztbe.

Augusztus 5-én jelent meg a Sons of Anarchy paródiája a YouTube-on Sesame Street módra Sons of Poetry címmel. Bár a poénokat csak angolul tudók fogják megérteni, Jax, Bobby, Tigs, és Clay bábverziója mindenképp említésre érdemes. A paródiáról egyébként a megjelenés másnapján még Kurt Sutter, a sikeres sorozat írója is említést tett a twitteren.

A Sons of Anarchy hatodik évada 2013. szeptember 10-én debütál az FX csatornán, és minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik. Az előzetesben pl. Chibbsen van a vice prezident felvarró, Tara és Clay dutyiban sínylődik, a kiszivárogtatott képek pedig arról tanúskodnak, hogy ezúttal nemcsak titokban ölik majd egymást a klubtagok, hanem látványos balhéknak leszünk szemtanúi.

 

Kurt Sutter, a sorozat rendezője azzal köszönte meg a Twitteren az alkotóknak a megemlékezést, hogy ő maga is Bert és Erni mellett nőtt fel, jelenleg pedig van egy 6 évese, aki imádja Elmot, úgyhogy köszöni a Sesam Streetnek.

soa 6 01

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x