HírekMotorokMotorozás

Mindenki lehet csinos motoros csaj. Mondom mindenki.

Egy nemrég kirobbant "botrány" fényt derített egy népszerű japán influencer lány, a Twitteren bizonyos @azusagakuyuki néven futó huszonéves motoros valódi kilétére.Bizonyára sokan irigylik azokat az influencereket, akik pusztán popó és mellvillantással vagy egy-egy bájos mosollyal szereznek több tízezer követőt a közösségi médiában. De mi van akkor, ha valaki ugyanerre a népszerűségre vágyik, de nincsenek meg az adottságai hozzá. Például azért, mert férfi.

Egy nemrég kirobbant “botrány” fényt derített egy népszerű japán influencer lány, a Twitteren bizonyos @azusagakuyuki néven futó huszonéves motoros valódi kilétére. A hétfő esti Late Night Show felkutatta a motorost, aki a népszerűséget a FaceApp segítségével érte el.

A telefonos applikáció bárkinek meg tudja változtatni a megjelenését, és segítségével akár férfiből nőt (vagy fordítva, nőből férfit) csinál. Az 50 év körüli japán férfi arra azért adott, hogy legalább a saját haját használta, a világos, hosszú haj legalább valódi.

A férfi mostanáig 26500 követőt szerzett a Twitteren. A posztjaiból ítélve az arccsere anyagilag is megtérülhetett neki, ugyanis – bár japánul nem értek – számos szponzorált(nak tűnő) posztot is megosztott. Hiába, a japán cégek anyagilag is díjazzák a kawaii-t, ami nem csoda, a cuki fiatal lányok mindig is vonzották a kíváncsi szemeket. Manapság pedig ez jelentős pénzt ér a közösségi médiában.

Még mielőtt a nemzeti televízióban leleplezték volna a férfit, követői már gyanakodni kezdtek egy február 11-i fotó miatt. Ezen a képen ugyanis a motorkerékpár visszapillantó tükrében nem az a lány látszik, aki a többi képen. (Mondjuk azt nem értem, miért ne csinálhatta volna valaki más a képet a motorról…)

Március 15-én aztán felfedte magát a férfi. Egy mosolygós tweetben jelezte rajongóinak, hogy érdemes lesz nézniük az esti műsort.

A csavar az egészben, hogy a követők a leleplezés után sem pártoltak el @azusagakuyuki-tól. Sőt, nagyon tetszett nekik a műsor. A slusszpoén pedig, hogy @azusagakuyuki twitter lavinát indított el. Azóta sorban osztják meg férfiak a női arcképüket a twitteren, ahogy a motorjuk mellett pózolnak. És persze@azusagakuyuki is lelkesen posztolja tovább a mosolygós képeket.

 

[wpdiscuz-feedback id=”32ja8cxtho” question=”Te használod a FaceApp programot? Ha igen, tölts fel magadról egy előtte-utána képet! :D” opened=”0″]Te használod a FaceApp programot? Ha igen, tölts fel magadról egy előtte-utána képet! :D[/wpdiscuz-feedback]

 

Fotó: Twitter, Forrás: vice.com

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük