Hírek

Megcsináltátok: Egy emberként – egy emberért!!!

P1020024Még most sem könnyű arról írnom – keresem a szavakat arra – ami május 13-án Esztergomban történt! A képeket nézegetve újra átélem a napot, újra elérzékenyülök.

Félve indultam neki ennek a napnak, félve attól, hogy nem állom meg könnyek nélkül. Így lett…, de nem voltam egyedül. Ahogy haladtunk, és beértünk Budapestre, egyre több motorossal találkoztunk. Már akkor könnyeztem, mert az volt az érzésem, hogy Melindáért teszik meg az utat. Visszafelé jövő motorosokkal is találkoztunk, most már tudom, hogy ők is onnan jöttek, mert elmondtátok, hogy volt aki csak azért jött el, hogy bedobja a Melindának szánt adományt. Köszönet!

Az odaérkezés egy kis bonyodalommal kezdődött, ugyanis elfelejtettem megkérdezni merre található a Gran Camping. Tettünk néhány kört, míg – egy motorost követve – megtaláltuk a már sok motorral körbevett Campinget. Kapujában megismertem Millarcát! Ölelés, puszik és könnyek között mentünk a többiekhez. Éppen a motoros bemutató közepette érkeztünk, így már mentünk is a lezárt útszakaszhoz, hogy megnézzük Erdős Csaba fantasztikus, bátor showját. Félelmetes volt számomra a bemutató. Közben, előtte, utána szólt a zene!

Köszönöm mindenkinek, akik egy emberként Melinda mellé álltak, hogy hozzájárultak a gyógyításához, lehetővé téve, hogy elindulhasson a remény útján!!! Köszönöm a motoros csajoknak, akik önzetlenül, fáradtságot nem kímélve, (néha ázva-fázva) gyűjtöttek. Emberségből kitűnőre vizsgáztak. Köszönöm azoknak, akik lehetővé tették a rendezvénysorozatot, azoknak akik fellépésükkel hozzájárultak a gyűjtés sikeréhez, azoknak akik jelenlétükkel, adományukkal megtiszteltek.

Köszönet: Desperado MC, Soundtrack zenekar, Zuzu Petals zenekar, Nemcsak Berry zenekar, Erdős Csaba, Gran Camping, Barinka Járműbolt, Wild Motoros Magazin, Burányi Zoltán zöldség- és gyümölcskereskedés, Esztergom Város Polgármesteri Hivatala, Sok-szor Fénymásoló és Szolg. Kft., Kapitális Kft., Hilcz és Fia Mazda és Yamaha kereskedés, Iron Horses MC, Condors of the Road MC, HOG Four Rivers Chapter, Devils MC, Africa Twin Klub. Köszönet a felajánlásért a Pirates Family MC-nek, köszönöm Mini szüleinek!

Köszönöm a motorosoknak – elmondtam már, de megismétlem – kellemesen csalódtam. Ezt a nagy összefogást még nem tapasztaltam máshol, csak itt Nálatok, MOTOROSOKNÁL! Egy emberként álltak Melinda mellé, legyen az bárhol, az ország bármely részén. Megható volt számunkra!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ildó irta egyik hozzászólásban, hogy csodálatos vagyok és megérdemlem! Nem, nem! Aki itt csodálatos azok Ti – Csajok vagytok (Ildó, Ildi, Mini, Millarca, Orsi, Kriszta, Ceca, NaNa, Aliz, Márti) aki megérdemli – az Melinda!

Kellemes – aktualitását tekintve szomorú – napot töltöttünk el közöttetek, nagyon örülünk, hogy megismerhettünk személyesen mindenkit, azoknak is örültünk, akikkel nem sikerült szót váltanunk, de jelenlétükkel megtisztelték Melindát, egyben bennünket.

Ami az átadást illeti… nem is tudom megfogalmazni, ami kifejezné érzéseimet/érzéseinket, hálánkat. Rettenetesen nehéz pecek voltak számomra/számunkra, annyira megható, egyben kellemes volt, hogy Melindáért ennyien megmozdultak, hogy ilyen nagy összeget sikerült összegyűjteni. Remélni sem mertem! Ma is – nem csak én, aki olvassa a címlapon megjelent cikket, nézve a képeket – könnyekkel küszködve olvassuk a sorokat. K Ö S Z Ö N Ö M , K Ö S Z Ö N J Ü K ! ! !

Azért, hogy olyan hamar eljöttünk, most itt ünnepélyesen bocsánatot kérünk, mert igyekeznünk kellett haza Melindához, mert amikor én házon kívül vagyok, akkor valaki másnak kell mellette lennie. Nem mondom, hogy rossz kezekben volt, mert János anyukája vigyázott rá. Ezenkívül még be akartunk menni a Bazilikába egy imát elmondani Melindáért és köszönetet mondani, azért amit tettetek. Bízom/bízzunk benne, hogy ezt a sok szeretetet, amivel megajándékoztatok bennünket/Melindát, majd ő személyesen fogja Nektek és mindenkinek megköszönni! MERT FEL FOG, FEL KELL GYÓGYULNIA !

Ennyi szeretet, ima, aggodalom nem veszhet kárba!!! Ezt mindnyájan így akarjuk!!!

Még egyszer, de lehet, hogy nem utoljára minden adományozónak, minden szervezőnek, gyűjtőnek, résztvevőnek egy szóval mindenkinek hálás köszönetünk!

Melinda és családja, barátja, barátai, Marika

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük