CsajokHírekMotor felszerelésMotorokMotoros divat

Tucano Urbano márkát felvásárolta az olasz Mandelli Group

Tucano UrbanoA Tucano Urbano egy olasz ruházati és kiegészítő márka, amely mindenféle kétkerekűhöz gyárt kiegészítőket és az utóbbi években egyre növekvő európai ügyfélkörrel rendelkezik.

Az 1999-ben alapított milánói székhelyű márka éveket töltött azzal, hogy retró vonalát azoknak a városiasodott tömegnek kínálja, akik szeretnének stílusukkal valami extrát mutatni.

A vállalat légzsákos mellényeket, kabátokat, kesztyűket – sőt, még lábszárvédőket és kötényeket is kínál azokra az esős napokra, amelyek nélkül nincs motorozás a mi éghajlatunkon. Mivel a Tucano Urbano 2021-es nyeresége már most meghaladja a 15 millió eurót (17,8 millió dollár), nem is állnak olyan rosszul a versenyben.

Most a márkát egy 1945-ben alapított olasz cég, a Mandelli vásárolta fel. A cég székhelye Carate Brianzában található, és jelenleg Brera kerékpárok, valamint a motorkerékpár-rajongó tömegek számára készült kiegészítők és ruházat gyártásával foglalkozik.

Értesülések szerint a Mandelli akkor szerezte meg a Tucano Urbano-t, amikor felvásárolta a Consilium SGR-t – a Tucano Urbano egyik fő részvényesét. Az új felállás szerint Marco Biollo lesz az új, összevont vállalat igazgatótanácsának elnöke, a Tucano Urbano eddigi vezérigazgatója, Diego Sgorbati pedig megtartja pozícióját.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Biollo és Sgorbati közös nyilatkozatban a következőket adták ki:

“A Mandelli és a Tucano Urbano nagyon sikeres vállalatok és tökéletesen kiegészítik egymást. A vállalatok közötti szinergiák lehetővé teszik a növekedés szilárd útját és a további konszolidációt a referenciapiacokon”.

Kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő a Mandelli és a Tucano Urbano számára.

 

Forrás, Fotó

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük