fbpx

Tucano Urbano márkát felvásárolta az olasz Mandelli Group

Tucano UrbanoA Tucano Urbano egy olasz ruházati és kiegészítő márka, amely mindenféle kétkerekűhöz gyárt kiegészítőket és az utóbbi években egyre növekvő európai ügyfélkörrel rendelkezik.

Az 1999-ben alapított milánói székhelyű márka éveket töltött azzal, hogy retró vonalát azoknak a városiasodott tömegnek kínálja, akik szeretnének stílusukkal valami extrát mutatni.

A vállalat légzsákos mellényeket, kabátokat, kesztyűket – sőt, még lábszárvédőket és kötényeket is kínál azokra az esős napokra, amelyek nélkül nincs motorozás a mi éghajlatunkon. Mivel a Tucano Urbano 2021-es nyeresége már most meghaladja a 15 millió eurót (17,8 millió dollár), nem is állnak olyan rosszul a versenyben.

Most a márkát egy 1945-ben alapított olasz cég, a Mandelli vásárolta fel. A cég székhelye Carate Brianzában található, és jelenleg Brera kerékpárok, valamint a motorkerékpár-rajongó tömegek számára készült kiegészítők és ruházat gyártásával foglalkozik.

Értesülések szerint a Mandelli akkor szerezte meg a Tucano Urbano-t, amikor felvásárolta a Consilium SGR-t – a Tucano Urbano egyik fő részvényesét. Az új felállás szerint Marco Biollo lesz az új, összevont vállalat igazgatótanácsának elnöke, a Tucano Urbano eddigi vezérigazgatója, Diego Sgorbati pedig megtartja pozícióját.

Biollo és Sgorbati közös nyilatkozatban a következőket adták ki:

“A Mandelli és a Tucano Urbano nagyon sikeres vállalatok és tökéletesen kiegészítik egymást. A vállalatok közötti szinergiák lehetővé teszik a növekedés szilárd útját és a további konszolidációt a referenciapiacokon”.

Kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő a Mandelli és a Tucano Urbano számára.

 

Forrás, Fotó

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x