EseményekMotorverseny

Kis Viki zúzódásokkal megúszta az esést

kisvikiA múlt hétvégén a misanói és a grobniki versenypályán szerepeltek a H-MOTO Team versenyzői, ami nem kis logisztikai programot jelentett a csapatnak.

Kis Viki az EJC – Women’s European Cup futamán Misanoban versenyzett. Annak ellenére, hogy a harmadik kanyarban elesett, ezért kicsúszott a 20. helyről, élvezte a versenyt.

„Ez most majdnem nagyon jó volt! Az egész hétvége alatt folyamatosan javítani tudtam az időmön. A pálya eszméletlenül jó volt, nagyon tetszett, kifejezetten a gyors részek! A 23. helyre sikerült magam kvalifikálni, a lányok között a 2. helyen voltam, két másodperccel és négy rajtkockával lemaradva az új-zélandi lánytól.

A rajtom jól sikerült, ott tudtam maradni mögötte, és gyakorlatilag lekövettem a motorozását. Sajnos, számomra a verseny nem a kockás zászlóval ért véget, ugyanis a 4. megkezdett körömet már nem tudtam befejezni. A 3-as kanyart kissé túlvállaltam, elvesztettem az elejét, így kicsúsztam a 20. helyről.

Szerencsére kisebb karcolásokkal megúsztam, de a lelkem sokkal jobban fájt, mint a térdem. Bosszantó, mert az időket nézve végre tudtam volna meccselni az első helyért, viszont örülök, mert már csak egy tized volt a különbség! Jerezben meccselünk! Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a szurkolást, a H-MOTO Teamnek a támogatást! Szeptemberben folytatjuk!” – nyilatkozat Wicca.thebikeinsurer

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük