fbpx
Hírek

Ma van a szülinapom-pom!

csam 9 szuliÉljen-éljen! Ezt is megéltük. A Csajokamotoron.hu ma ünnepli kilencedik születésnapját, és ezt az elmúlt sok-sok évet mind neked és a többi motoros csajnak köszönhetjük. Na meg persze azoknak a motoros férfiaknak, akik mindvégig támogattak minket.

Amikor 2005-ben megálmodtam ezt a honlapot, lelki szemeim előtt megjelent az a pártíz vagy -száz motoros csaj, akikkel a találkozókon szoktam összefutni, vagy netán már személyesen is ismertem. Úgy gondoltam, majd ráveszem őket, hogy regisztráljanak, és akkor jól elcsevegünk egymással a fórumon, két motoros találkozó között. Az ország más-más szegleteiből ugyanis nehézkes a személyes találkozó, amikor épp nincs motoros idő.

Amikor nyilvánosságra hoztam az ötletem, a motoros férfiak úgy vélték, ennek nincs túl sok értelme. A telefon korában… meg amúgy is mindenkinek van már e-mailje, sőt vannak levelezőlisták. Na jó, de egy fórum arra is jó, hogy hosszabb kihagyás után visszanézhessem, miről beszélgettek a többiek, amíg nekem más dolgom volt, netán amíg nem is tudtam róla.

Ahogy az lenni szokott, a többség megpróbált lebeszélni, de én akkor már hajthatatlan voltam. Az interneten böngészve láttam, hogy külföldön egyre több a motoros csaj, tehát egy ilyen oldal nem csak azokat hozhatja össze, akik már motoroznak, hanem az első lökést is megadhatja ha valaki még hezitál, vagy épp a családja tartja vissza. 

Ezért is tartottam fontosnak a motoros csajok bemutatását az oldalon, hogy elmeséljék a saját sztorijukat, ki hogy kezdte, mik voltak a buktatók, és hogyan sikerült végül mégis keresztülvinni az elhatározásukat. Az ilyen történetek sok erőt adnak, ha valaki még bizonytalan.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ahogy telt-múlt az idő, valóban egyre többen lettünk. Az évek alatt nemcsak pár százan, hanem pár ezren regisztráltak. A közös fórumozásból közös programok, közös motorozások alakultak. A közös programokon pedig új barátságok szövődtek, és újabb ötletek, hogy csináljunk valami jót közösen. Ezekből az ötletekből lett például a Jótékonysági Naptár, és a Nemzetközi Női Motoros Nap.

Minden évben történik valami új, lelkesítő dolog, folyamatosan regisztrálnak újabb nők, lányok, akik most kezdenek motorozni, vagy csak most vették a bátorságot, hogy nyilvánosságra hozzák magukat. Mindenkinek örülök, és legszívesebben mindenkivel leülnék egy kávé mellett elbeszélgetni arról, hogy nála hogy kezdődött, miért szánta el magát, és egyébként mivel foglalkozik, amikor épp nem a motorján ül. Persze erre nincs lehetőség, ezért legtöbbször marad a fórum, ahol mindenki ott van.

Köszönöm hát neked is, hogy te is mindig itt vagy!

Köszönetem jeléül két ajándékom is van számodra:

  • Az egyiket igazából már a múlt héten átadtam, ami egy kedvezménykupon a webáruházunkba. A CSAM9 kuponkóddal még ma éjfélig (2015.06.26.) 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Csajok a motoron kategória termékeit. Siess, mert már csak pár órád van hátra!
  • A másik ajándékhoz nem kell mást tenned, csak hozzászólásban leírnod, hogy miért szereted a Csajokamotoron.hu-t, miért olvasod minden nap, és mi tetszik a legjobban rajta. A hozzászólók között 3 ajándékcsomagot sorsolok ki július 1-én.

Boldog születésnapot kívánok magunknak!

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x