fbpx

Kis Viki a dobogó felső fokán Katarban

kis viki qss 2015 2 11Az első versenyen első helyen végzett a magyar versenyző, a második versenyén műszaki hiba adódott, és sajnos ismét bukás lett a vége.

A hétvégén a H-MOTO Team női versenyzője, Kis Viktória a Superbike világbajnokság betétfutamaként megrendezésre kerülő QSS bajnoki sorozat második fordulóján vett részt. Wicca az első fordulót egy második hellyel zárta, ami fantasztikus eredménynek mondható egy ilyen erős mezőnyben. Igaz a második versenyen egy elcsúszó versenyző miatt elesett, de ez nem csökkenti a harci kedvét.

A fiatal motorversenyző masszív magyar rajongói körrel rendelkezik Katarban, akik minden versenyre kilátogatnak, és hatalmas magyar zászlóval buzdítják. Viki nagyon eltökélt, és az elmúlt két hétben aktívan készült erre a megmérettetésre.

Viki így irt az első verseny után a Facebookon:

“Első verseny, első hely!!! Összetettben 4.!! A verseny első felében az összetett 3. helyért meccseltem! Őrület!!! Leírhatatlan boldogság, örömkönnyek a dobogó tetején.

Kemény futam volt minden szempontból. Hőség, váltóhiba, féltávnál elfogyott a gumi, de sebaj! Jajj én olyan boldog vagyok! Otthoni idő szerint este 9-kor 2. futam, szóval folyt. köv., szurkszurkszurk tovább légyszi, mert eddig nagyon jól csináltátok mind otthon mind itt kint a pályán.”

Viki beszámolója a második verseny után:

“Nos, a második futam nem az elképzelések szerint alakult, van ez így. A váltóhiba a 6. körben ismét közbeszólt. Négyből háromba visszaváltásnál újfent nem kívánta a fokozatot, csak ezúttal már a kanyar bejáratnál tartottam, próbáltam abszolválni a helyzetet, de vajmi kevés esélyem volt, mikor úgy gondolta ez a csoda, hogy mégis kell neki a három és blokkolta a hátsót… Mit mondjak? 10 éves technika.. Szóval bukás lett a vége.

Viszont annak örülök, hogy egy körön keresztül a harmadik helyen motoroztam összetettben. A szezon elején, mikor megtudtuk, hogy Supersport kategóriában leszünk értékelve ezekkel a múzeumszökevényekkel, nem volt őszinte a mosolyunk, és látatlanban a top 10-et céloztuk meg. Fantasztikus érzés, hogy mégis a top5-ben gondolkodhatunk. Ez eléggé ér. Az pedig pláne, hogy a kategóriában a lányok között a leggyorsabb köridőt nekem sikerült összehozni. Jippii!!!

Novemberben folyt. köv., és a dupla elsőnél ígérem nem adom alább! Nagyon köszönöm a sok biztatást és szurkolást otthonról és innen kintről, Ti vagytok a legjobbak! Köszönöm, hogy velem vagytok, az a Himnusz Értetek, Nektek szólt! A csapatomnak, H-Moto Teamnek pedig végtelen hálás vagyok a támogatásért. Nélkülük már nem is volna az igazi.”

kis viki qss 2015 2 1kis viki qss 2015 2 2kis viki qss 2015 2 3kis viki qss 2015 2 4kis viki qss 2015 2 5kis viki qss 2015 2 6kis viki qss 2015 2 7kis viki qss 2015 2 8kis viki qss 2015 2 9kis viki qss 2015 2 10kis viki qss 2015 2 12kis viki qss 2015 2 13

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x