fbpx
Hírek

Két hét múlva nyit a 15. Jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest

15 harley davidson open road fest sajtotajekoztato 2014 5Nyár, Balaton, Harley, fesztivál. Ha ezeket a szavakat összekapcsoljuk, nem is juthat eszünkbe más, mint az immár 15. alkalommal megrendezésre kerülő Harley-Davidson Open Road Fest.

A nyár végre megérkezett, és vele együtt beindul a hazai fesztiválszezon is. Magyarország idei első igazán nagy fesztiválja, az Open Road Fest 2014. június 4-8. között várja a változatos szabadtéri programok és a motorok szerelmeseit. Az Open Road Fest keretein belül végre lehetőség nyílik az igazi lazításra, arra hogy végre kiengedhessük a gőzt, régen nem látott ismerősökkel sörözzünk a Balaton partján, miközben annyi az összes gondunk, hogy a változatos programok közül épp melyiken vegyünk részt. Természetesen a fesztivál alaptémáját meghatározó jelenségek, a motorok, a motorosok és a motorozás mindenhol, minden mennyiségben jelen lesz idén is, ahogy 15 éve megszokhattuk.

A fesztivál szervezői 2014. május 21-én tartották a rendezvény részletes, vidám hangulatú sajtótájékoztatóját, melyen több fellépő művész is jelen volt. Az esemény moderátora, Buza Sándor rövid betekintést nyújtott az idei programokba, beszélt az újdonságokról, és hogy mi vár azokra, akik idén is ellátogatnak Alsóörsre.

Ahogy az elmúlt években azt már megszokhattátok, a Csajokamotoron.hu is képviseli magát a rózsaszín sátorral, és webáruházunk termékeivel. Ha ismét szeretnél postaköltség nélkül vásárolni, itt lesz a remek alkalom. Keress meg minket az árus soron!

Dobai Attila, a Harley-Davidson Budapest igazgatója rövid, múltidéző visszatekintője során megköszönte Alsóörs polgármesterének, Hebling Zsoltnak és a község lakosságának az elmúlt 15 évben tanúsított együttműködést, illetve türelmüket a több napig tartó felfordulás miatt.

Még több kép a galériában

Az Open Road Fest számos támogatója közül a legnagyobb szerep Alsóörsnek jut. Hebling Zsolt beszélt vendégszeretetükről, és hogy mennyire örülnek annak, hogy településüket választották a szervezők a fesztivál helyszínéül. A polgármestert és a település lakóit várakozással tölti el a fesztivál, melyre idén is több tízezer vendéget várnak. Alsóörsnek nagyon jó a kapcsolata a szervezőkkel, mely sikeres együttműködést az idei jubileum kapcsán a település kulcsának átadásával is megerősítenek.

Dobai Attila továbbá elmondta, hogy az elmúlt évek alatt közel 500 000 ember látogatott el a fesztiválra, amelynek népszerűsége folyamatosan nőtt, így hamar nemzetközi eseménnyé vált, ahová sok külföldi motoros is ellátogat. A fesztiválon már korábban is fellépő sztárvendégek sokasága, a rendezvény mérete és nemzetközisége a legnagyobb hazai és európai bulik közé emelte azt. A szervezők idén is teltházra számítanak, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a környéken szabad szállást már alig lehet találni.

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x