fbpx

Interneten folytatja motorépítő show-ját az ifjabbik Teutul

Blizzard-Paul-Teutul-Jr-Azeroth-ChoppersPaul Junior Teutul-t sokaknak nem kell bemutatnunk.

 

A Discovery csatorna nagy sikerű, véleményeket megosztó, extrém motorépítő megoldásaikról és hatalmas családi veszekedéseiktől hangos sorozatának egyik meghatározó szereplője, Paul az apjával való ellentétek hatására már régen külön utakon jár.

Paul Junior a 2004-ben megjelent, World of Warcraft nevű számítógépes játék által inspirált gépeket igyekszik megvalósítani a nézők szeme láttára. A korábbi televíziós sorozathoz hasonlóan továbbra is nyomon követhetjük az olykor meglepő megoldásokkal készülő motorok épülését.

A mostani sorozatban két fantáziamotor – a Horde, és az Alliance – ölt testet. Az Azeroth Choppers című, néhány részes motorépítő valóságshow csak az interneten látható. A gépeket Paul építi, de hogy melyik a legsikerültebb a két motor közül, azt a rajongók döntik el egy szavazás során. Az első epizód április 17-én került fel az internetre, de azóta már az ötödik résznél tart a sororat.

alliance azeroth choppershorde azeroth choppers

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x