EseményekHírekMotoros találkozó

Két darab hetijegyet sorsolunk ki a Siroki találkozóra

sirok2016 4Jövő hét szerdán délben nyitja meg kapuit a nyár egyik legklasszikusabb motoros találkozó, a Hungarian Bikeweek Sirokon. Ha nincs még belépőd, nálunk megnyerheted.

2016-ban már 17. évébe lépett a siroki motoros találkozó. Ez hagyományosan egy olyan buli, amiről mindenki hallott már valamit korábban, vagy ha motoros, biztos van olyan ismerőse, aki járt már Sirokon a Kútvölgyben a motoros találkozón.

A szervező Stray Dogs MC a 17. bulit is hasonlóan emlékezetessé kívánja tenni, ezért a csaknem egy hét alatt változatos programokkal várja a motorosokat. Vannak olyan dolgok, amik csak itt vannak, csak itt lehet őket megvalósítani, mint például a Hillclimbe, hegyifelfutó verseny, ahol bármilyen kétkerekű járgánnyal rajthoz állhatsz, vagy a sárdagonya, vagy más néven a Nemzetközi Varacskosdisznó Show… Ugye neked is megvan az a kép, amikor az utolsó hajszálig sáros bikerek örülnek maguknak? Na ez még mind semmi.

Szombaton például lesz motoros szkanderveseny, ami az országban máshol szintén nem látható, és lesz motoros felvonulás is, szintén szombaton. Ez utóbbiról nem mondhatjuk el, hogy máshol még sosem volt ilyen, de azt biztos, hogy ilyen szép környezetben ritkán adatik meg egy motorosnak, hogy többszázad magával motorozhasson.

A felvonulás mellett lesz vezetett motoros túra is csütörtökön. Ezúttal Hollókőre veztik a csapatot a klub tagjai.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A tréfás és látványos vetélkedők valamint a spontán kialakuló baráti röfögések mellett ez valójában egy rockfesztivál is. A hazai együttesek legjobbjai lépnek fel esténként a találkozó színpadán. A teljesség igénye nélkül fellépp majd a Beatrice, a Road, a Kowalski meg a Vega, a Lord, a Vasmacska, a Rómeó vérzik, a Blues Company, és még sokan mások.

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésed, vagy netán egyébként is készültél a találkozóra, de jobban esne, ha inkább sörre költhetnéd a hetijegy árát, most kapsz egy esélyt. Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod az alábbi linken legkésőbb 2016. július 20-ig a játékunkra, és ha szerencséd van, megnyerheted a két darab hetijegy egyikét, darabonként 7000 Ft értékben.

{module Sirok 2016 gomb}

A Siroki motoros találkozó 2016. július 27-31. között zajlik majd Sirokon a kútvölgyben. A nyerteseket július 21-én emailben értesítjük majd a nyereményről, a belépőjegyüket pedig a helyszínen a bejáratnál a nevük bemondásával vehetik át.

sirok2016 1sirok2016 2sirok2016 3sirok2016 5sirok2016 6

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük