fbpx
CsajokHírekTetkó a csajokon

Kelta minták Középföldén. Hogy mi?!

kelta tetovalasA kelták mitológiája ihlette Tolkient, amikor megírta Középfölde történetét, s A Gyűrűk ura és A hobbit talán azok a könyvek, valamint filmek, amiket sosem un meg az ember, hiszen elbűvöli a történet, a szereplők sokszínűsége, s a látványvilág… Hogy jön mindez a tetoválásokhoz? Mindjárt elmondom!

Sokan keresnek manapság tetoválásban kelta mintákat, s elgondolkodtatott, vajon miért. Persze, tudom, van olyan, aki pusztán csak odavan a kelták világáért, függetlenül Tolkientől, hiszen ez a nép összhangban élt a természettel, druidáikon keresztül beszéltek a szellemvilággal, s a nemes, nyers erő jellemezte őket.

Sajnos kevés írásos emlék maradt fenn, ami részletgazdagon bemutatná az életmódjukat, de Írországban, vagy angolszász területen járva, sok helyen szembe köszönhetnek velünk a szimbólumaik.

Mégis visszatérve Tolkienre, a legjobban a törpök hasonlíthatnak a keltákra, ha már csak azt nézem, hogy erős, szakállas férfiaknak képzelem el őket. (Egyébként, biztos vagyok benne, hogy a törpök is tele voltak varrva. De ez maradjon köztünk!

Fotók: Pinterest

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

És akkor tetoválások! Akinek még nincs kelta mintájú kép a bőrébe varrva, innen szemezgethet!

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x