MotorbemutatóMotorok

A 2018-as Yamaha WR250F és WR450 a dobogó tetejére repít

yamaha enduro 2018 1A Yamaha a világ leginnovatívabb és legsikeresebb enduro motorkerékpárjai közé tartozó, az EnduroGP és Enduro 2 géposztályban is rendkívül eredményes WR250F és WR450F modellek legújabb változataival várja a 2018-as szezont.

A legfejlettebb, GP-re tervezett motor- és váztechnológia előnyeit élvező WR250F és WR450F modellekben minden megvan, ami ahhoz kell, hogy minden motoros a dobogó legfelső fokára állhasson.

A WR-F egyedi, fordított hengerfejes kialakítása előre néző szívó- és a hátra néző kipufogó csatornájával növeli a szívás és a kipufogás hatékonyságát, amivel lineárisabb nyomatékérzetet kölcsönöz a motornak. Ennek az innovatív kialakításnak köszönhetően a motorban jelentős mértékű, remekül és könnyedén kihasználható erőtartalék rejlik, ami valós teljesítményelőnyt jelent a Yamaha WR450F és WR250F típusokat használó motorosok számára.

A WR-F központosított tömegű kialakítása mozgékonyságot és pontos irányíthatóságot nyújt minden terepen. A fejlett alumíniumváz és a kategóriaelső felfüggesztés pedig kiváló kezelhetőséget biztosít sziklás, homokos, füves, murvás és sáros talajon egyaránt.

A kategóriaelső tartósságot és a legendás Yamaha megbízhatóságot ötvöző 2018-as Yamaha WR450F és WR250F modellek győztes teljesítményt és lenyűgöző vezetési élményt kínálnak minden talajon.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Loïc Larrieu a WR450F nyergében elsöprő győzelmet aratott a 2017-es Nemzetközi Hatnapos Enduro Csapat-világbajnokságon (ISDE)

yamaha enduro 2018 7

Loïc Larrieu az Outsiders Yamaha Official Enduro Team csapat WR450F modelljén motorozva könnyedén nyerte meg az augusztus 28. és szeptember 2. között, Brive-ben, Franciaországban rendezett 92. FIM ISDE Hatnapos enduro világbajnoki versenyt.

Még több kép a galériában

{tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}Az idei Nemzetközi Hatnapos világszerte az év legfontosabb enduro eseménye volt, {/tweetme}amin több mint 800 motoros vett részt a világ minden tájáról. Larrieu az első, harmadik és ötödik napon is a leggyorsabb összesített időt motorozta, amivel nemcsak magának szerezte meg a győzelmet, de nagyban hozzájárult a franciák világbajnoki csapatgyőzelméhez is.

 

Lapozz a cikk folytatásához!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük