Hírek

Kawasaki KLX125, D-Tracker 125 2010

2010 D trackerA hölgyek gyakran álmodnak off-road stílusú motorokról, a magas ülés azonban többségüket azonnal elriasztja a vásárlástól. A Kawasaki erre a problémára is megoldást kínál az új KLX125 és a D-TRACKER 125 modellekkel.

Mind az enduró kinézetű KLX125-öt, mind a supermoto stílusú D-TRACKER 125-öt nagyszerű egyensúlyuk, tökéletes arányaik, és kompakt méreteik teszik ideálissá kezdő motorosok számára. Mindkét modell egyszerű és megbízható, 125 cm3-es, léghűtéses, egyhengeres motorral rendelkezik. A könnyű, kompakt vázat, amibe beleillesztették, kifejezetten a 125 cm3-es osztálynak fejlesztettek ki.

Fontosabb jellemzők

  • könnyű és kompakt,
  • a vázat a 125-ös kategóriának tervezték,
  • alacsony ülésmagasság,
  • egyszerű, könnyen karbantartható motor,
  • üzemanyag-befecskendező rendszer,
  • divatos kinézet,
  • dugómentes közlekedés.

 

Az alacsony ülésmagasságnak és a keskeny ülésnek köszönhetően mindkét láb biztosan támaszkodhat a talajon, ezáltal sokak számára lesz használható a motor. A motorozást nagyban megkönnyíti az elektromos önindító és az üzemanyag befecskendezés is.

KLX125 és D-TRACKER 125 két nagyszerű választás azok számára, akik most ismerkednek a motorozással, akik megoldást keresnek a dugómentes városi közlekedésre vagy azoknak, akik egyszerűen csak jobban szeretik a kompakt méretet és a könnyű súlyt, amit egy nagy motor nem tud nyújtani.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
2010 KLX125
KLX125

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük