HírekKultúraMotoros zene

Karácsonyi EP-vel rukkolt elő Karai Anna

karai anna1A The Voice című műsorban (TV2) országos sikert arató, „hörgős” leányzó, Karai Anna, az ünnepek alkalmából egy karácsonyi EP-vel örvendeztette meg rajongóit.

A fiatal énekesnő nemrég lépett fel egy jótékonysági esten, ahol az AIDS-betegeket támogatta.

Három akusztikus dallal készült Anna, Tarcsai Ádám dobos és Narday Álmos gitáros a rendezvényre.

A jól ismert Paramore-szám, a Crushcrushcrush, Pink Sober és Anna első szólószáma, Az üveg lassan vág volt hallható akusztikus verzióban.

Erről az estről készült egy majdnem tíz perces összefoglaló video, az énekesnő kommentjeivel, valamint a karácsonyi meglepetés bejelentésével…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az ünnepi középlemez öt akusztikus nótát tartalmaz: Az üveg lassan vág, Csillagsötét, Válaszolni fél, valamint a Paramore- és Pink szám.

Karai Anna számos zenekarban megmutatta már a tehetségét, mielőtt a The Voice-ban indult volna. Ezért ismerhettük már a Napfénypresszó, a Bubble Babes bandákból, de dolgozott együtt a Sex Action-el is.

2012-ben jelentkezett a tehetségkutató műsorba, ahol a már említett Paramore-dallal hódította meg a zsűritagokat, ugyanis saját magára formálva a számot, screameléssel, vagyis hörgéssel tarkította a Crushcrushcrush-t.

A műsor kapcsán figyelt fel Annára Tarcsai Ádám dobos (Moby Dick, Bloody Roots), aki felkérte, dolgozzanak együtt. Ezért Anna nehéz döntés elé került, ugyanis otthagyta a Napfénypresszót, melynek 2007 óta volt az énekesnője.

Úgy érezte, így tud teljes gőzzel a szólókarrierjére koncentrálni. El is kezdődtek a munkálatok Tarcsai Ádámmal, valamint Lesták Márton billentyűssel (Magna Cum Laude), Süveges Szilárd basszusgitárossal és Dóczi Zsolt gitárossal. Az eredményt 2014 tavaszán hallhatjuk.

A szólólemezen helyet kapnak Anna saját szerzeményei, illetve közös produkciók más magyar előadókkal.

Tavaszig, az ünnepek alatt legalább a megszokott, agyonhallgatott karácsonyi dalok helyett az énekesnő EP-jét tehetjük a lejátszóba, ami már megrendelhető a honlapján, vagy a facebook oldalán.

Mit gondoltok Annáról? Tetszik a hörgős metalos hang a szőke leányzó aranytorkából?

karai annakarai anna karácsonyi epkarai anna the voice

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük