fbpx

Itt a RockTV

p mobil sajto 42010. július 1. és augusztus 31. között még speciális, nyári műsorrend szerint működik a Rock TV. 2004. augusztus 21-én Diósgyőrben ünnepelte 35. születésnapját a P. Mobil együttes. Az eseményen hosszú évek után Tunyó is színpadra lépett Lóriékkal. A fantasztikus bulin jelen volt 6 kamera, és rögzítette a teljes koncertet. A felvétel eredetileg egy DVD kiadványhoz készült, ami végül sohasem jelent meg. A koncertfelvétel rendező-producerében a Budapestre vezető 180 kilométeres út alatt fogalmazódott meg a magyar RockTV gondolata.

Az azóta eltelt közel 6 évben számtalanszor tűnt úgy, hogy már csak néhány apróság hiányzik az elinduláshoz, de ezek később mégis hatalmas és nehezen mozdítható hegyeknek bizonyultak. A fordulat 2007-ben következett, mikor sikerült megtalálni azokat a hazai és külföldi partnereket, akiknek köszönhetően felgyorsultak az események.

Az egyéb előkészítő munkák mellett már a saját műsorok gyártása is elindulhatott, amelynek koronája a Rockpanoptikum sorozat, amelyből mostanáig több mint 40 rész készült el. Az elmúlt 3 évben többször is karnyújtásnyira volt a RockTV indulása, melyet néha technikai, legtöbbször viszont pénzügyi akadályok késleltettek.

2010. június 26-tól már bárki számára nézhető az adás az interneten keresztül, de a RockTV ünnepélyes műsorkezdése 2010. július 1-jén 18 órakor volt, egy erre az alkalomra készített videoklippel, valamint 20 órától annak a bizonyos szikrát jelentő diósgyőri P. Mobil koncertnek a teljes, vágatlan és reklámokkal sem megszakított sugárzásával.

A nyár folyamán a videoklipek mellett friss rockzenei információkkal, valamint hétről hétre egy-egy meglepetéssel szolgálnak a műsor készítői, elsősorban hazai és külföldi koncertekkel. 2010. szeptember 1-től indul el a végleges műsorrend szerinti adás.

A rockzenével kapcsolatos anyagok mellett különböző érdekes műsorokat is láthattok majd, például a motorozás és a tetoválás világáról. Ezek mellett tematikus napokkal is készülnek a szerkesztők, így többek között szeptember 18-án Jimi Hendrix, míg november 10-én Tunyogi Péter emléknapot tartanak, ami reményeink szerint már műholdas és kábelcsomagokban is látható lesz.p mobil sajto 1p mobil sajto 2p mobil sajto 3rocktv cim

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x