fbpx

Itt a RockTV

2010. július 1. és augusztus 31. között még speciális, nyári műsorrend szerint működik a Rock TV. 2004. augusztus 21-én Diósgyőrben ünnepelte 35. születésnapját a P. Mobil együttes. Az eseményen hosszú évek után Tunyó is színpadra lépett Lóriékkal. A fantasztikus bulin jelen volt 6 kamera, és rögzítette a teljes koncertet. A felvétel eredetileg egy DVD kiadványhoz készült, ami végül sohasem jelent meg. A koncertfelvétel rendező-producerében a Budapestre vezető 180 kilométeres út alatt fogalmazódott meg a magyar RockTV gondolata.

Az azóta eltelt közel 6 évben számtalanszor tűnt úgy, hogy már csak néhány apróság hiányzik az elinduláshoz, de ezek később mégis hatalmas és nehezen mozdítható hegyeknek bizonyultak. A fordulat 2007-ben következett, mikor sikerült megtalálni azokat a hazai és külföldi partnereket, akiknek köszönhetően felgyorsultak az események.

Az egyéb előkészítő munkák mellett már a saját műsorok gyártása is elindulhatott, amelynek koronája a Rockpanoptikum sorozat, amelyből mostanáig több mint 40 rész készült el. Az elmúlt 3 évben többször is karnyújtásnyira volt a RockTV indulása, melyet néha technikai, legtöbbször viszont pénzügyi akadályok késleltettek.

2010. június 26-tól már bárki számára nézhető az adás az interneten keresztül, de a RockTV ünnepélyes műsorkezdése 2010. július 1-jén 18 órakor volt, egy erre az alkalomra készített videoklippel, valamint 20 órától annak a bizonyos szikrát jelentő diósgyőri P. Mobil koncertnek a teljes, vágatlan és reklámokkal sem megszakított sugárzásával.

A nyár folyamán a videoklipek mellett friss rockzenei információkkal, valamint hétről hétre egy-egy meglepetéssel szolgálnak a műsor készítői, elsősorban hazai és külföldi koncertekkel. 2010. szeptember 1-től indul el a végleges műsorrend szerinti adás.

A rockzenével kapcsolatos anyagok mellett különböző érdekes műsorokat is láthattok majd, például a motorozás és a tetoválás világáról. Ezek mellett tematikus napokkal is készülnek a szerkesztők, így többek között szeptember 18-án Jimi Hendrix, míg november 10-én Tunyogi Péter emléknapot tartanak, ami reményeink szerint már műholdas és kábelcsomagokban is látható lesz.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x