CsajokHírekTetkó a csajokon

Ingyenes tetoválás cukorbetegeknek!

diabetes tetovalasAz országban számos tetováló szalon munkatársai, valamint egyéni tetoválók is vállalták, hogy a cukorbetegeknek ingyenes, egységes tetoválást készítenek. A mozgalomhoz, mely hónapok óta tart, nagyon sok tetováló csatlakozott.

Az ötletgazda, egy Németországban élő tetoválóművész, Marton István volt, aki kitalálta, hogy a cukorbetegséggel küzdőknek ingyenesen készíti el a tetoválást, mely segítheti életüket.

Egy esetleges roham esetén, amikor ittasnak nézhetik őket, segíthet a minta, mely jelzi a járókelők, a mentősök, az orvosok számára, hogy az illető diabéteszes. Így gyorsan, szakszerűen elláthatják!

Hiába tartják be a betegek az előírásokat, az inzulinterápiát, valamint számlálják a szénhidrátokat, bármikor előfordulhat egy rosszullét, melynek előjelei az éhségérzet, remegés, hideg verejtékezés, remegés, szédülés, majd ájulás.

Ha tehát sajnos bekövetkezik az ájult állapot, értelemszerűen, a diabéteszes nem tudja tájékoztatni a körülötte lévőket arról, mi a baja. De a tetoválás segítségével, rögtön tudni fogják.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Zsoldos Péter tetováló egyeztette le az egységes minta tervét egy diabetológussal és egy mentőssel. A kép így, egy kék kör, melyben a T1 vagy T2 felirat található, sőt alatta a Diabetic szó. A tetoválás az érintettek bal csuklóján található, mert ott szoktak pulzust mérni.

A tetoválás csak a betegséget igazoló papír birtokában készíttethető el, valamint 16 éven felülieknek.

Forrás, fotó: cukkerberg.blog.hu

Ha cukorbeteg vagy, kérdezd meg a hozzád legközelebb eső tetoválót/tetoválószalont, készítenek-e ingyenes diabétesz-tetoválást!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük