Hírek

Csak nekünk

2006012900731501A világ legnagyobb kétkerekűek gyártásával foglalkozó cége, a Hero Honda az indiai Hero Csoport, és a japán Honda Motor Company együttműködéséből jött létre. Legújabb fejlesztésű robogójukat Pleasure néven kifejezetten női sofőröknek ajánlják.

Indiában több mint egy millió robogót adnak el évente, és az elmúlt hónapokban az átlagos forgalom jelentősen megnőtt a piac e szegmensében. A Hero Honda vezetése úgy látta, hogy a növekedés elsősorban annak köszönhető, hogy immár Indiában is egyre több nő ül robogóra, hogy azon intézze mindennapi ügyeit.

Az új, Pleasure fantázianevű, 100 cm3-es modell bemutatásával egy időben Újdelhiben megnyílt az első exkluzív szalon, amely kifejezetten a hölgyeket célozza meg kínálatával. A „Just4her” néven futó új üzletben csak női alkalmazottak dolgoznak, hogy ezzel is megkönnyítsék a gyengébbik nemnek a kommunikációt, és egyúttal a döntést is, amikor új robogót vásárolnának.

A cég úgy tervezi, hogy India szerte további 22 „Just4her” szalont nyit még a nagyobb városokban. Emellett megalapították a Lady Rider Clubot is, amelynek tagjai speciális kedvezményekhez jutnak majd, és csak a tagoknak rendezett összejöveteleken vehetnek részt.IndiaJust4HerScooters

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük