HírekMotorokMotorozás

Hiteles részletekkel érkezik a LEGO® Technic™ Yamaha MT-10 SP

LEGO® Technic™ Yamaha MT-10 SPÍme egy projekt a felnőtt motorkerékpár-rajongók számára. Ez a LEGO® Technic™ Yamaha MT-10 SP (42159) modell a “hiper naked” kategória legerősebb Yamaha motorkerékpárja előtt tiszteleg.

A lecsupaszított stílus kiemeli a nyomatékos 4 hengeres motort. Fedezd fel a LEGO AR alkalmazást, hogy megnézd, hogyan kel életre a modell.

Hiteles részletek

Ez a modell a lehető leghűebben adja vissza a valódi Yamaha MT-10 SP jellegzetességeit. A jellemzők közé tartozik a 4 hengeres motor, a 3 sebességes sebességváltó és a láncos véghajtás, funkcionális első és hátsó felfüggesztéssel. A sebességváltó elemei közé tartozik egy váltódob, egy váltóvilla, egy váltógyűrű és egy racsnis dob. A modell funkcionális kormányzást is tartalmaz a kormányra történő bemeneteken keresztül, valamint egy oldalsztendert és egy bemutatóállványt is.

Indítsa be a motort

Ez a készlet a felnőtteknek szánt LEGO építő készletek gyűjteményének része. Ez az építőkészlet egy saját projekt vagy ideális ajándék a motorkerékpár-rajongók és a Yamaha-rajongók számára, mivel egy részletesen kidolgozott modellel nyújt leleményes építési élményt.

Építs egy Yamaha motorkerékpár-modellt! Élvezd a felnőtteknek szóló jutalmazó projektet, a “hyper naked” kategória legerősebb Yamaha motorkerékpárjának másolatának megépítésével.

Fedezd fel az AR alkalmazást – Töltsd le a LEGO® AR alkalmazást, hogy a modellt másképp ismerd meg.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

lego technic yamaha mt 10 sp 03 lego technic yamaha mt 10 sp 02 lego technic yamaha mt 10 sp 10 lego technic yamaha mt 10 sp 09 lego technic yamaha mt 10 sp 01 lego technic yamaha mt 10 sp 07 lego technic yamaha mt 10 sp 04 lego technic yamaha mt 10 sp 05 lego technic yamaha mt 10 sp 08 lego technic yamaha mt 10 sp 06

Az élet ihlette funkciók

Ez a modell a teljes méretű motorkerékpár számos funkcióját tartalmazza, beleértve a 4 hengeres motor és a 3 sebességes sebességváltó LEGO® Technic™ változatait is.

  • A sebességváltó részletei: A sebességváltó elemei közé tartozik a váltódob, a váltóvilla, a váltógyűrű és a racsnis dob is.
  • Mutassa meg szenvedélyét: Ez az építőszett ajándékötlet a motorkerékpár-gyűjtemények rajongóinak. A motorkerékpár-modellhez egy állvány is tartozik
  • Méretek: Ez a LEGO® Technic™ építőkészlet több mint 25 cm (9,5 hüvelyk) magas, 44 cm (17,5 hüvelyk) hosszú és 15 cm (5,5 hüvelyk) széles.
  • Digitális építési útmutató: A LEGO® Builder alkalmazás a készlethez mellékelt építési útmutató digitális változatát tartalmazza.
  • Hová vezet az utazás?: A LEGO® Technic™ univerzum fejlett építési élményt kínál számos, kifejezetten felnőttek számára tervezett, megépíthető modellel.
  • Kiváló minőség: A LEGO® Technic™ alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, hogy biztosítsák az egységességet, a kompatibilitást és a megbízható csatlakozást minden alkalommal.
  • Első a biztonság: A LEGO® Technic™ alkatrészeket leejtik, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

A LEGO Technic Yamaha MT-10 SP készlet 2023. augusztus 1-től kapható a LEGO Store üzletekben.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük