CsajokHírekMotoros divat

Held Fresco II motoros kesztyű TFL-Cool-System technológiával

Held Fresco II motoros kesztyű

A nemzetközileg elismert motoros kesztyű- és ruházati specialista, a Held bemutatta a saját leírása szerint “forradalmi technológiát, amely képes megdönteni a nyári hőségkezelés szabályairól szóló bevett, józan ész által elfogadott feltételezéseket – lehetővé téve, hogy még a legsötétebb bőr is úgy verje vissza a napfényt, mintha világos színű lenne, így a kesztyű belseje hűvösebb marad”.

Az első, kifejezetten motorosoknak szánt Held kesztyű 1975-ből származik. Azóta a német vállalat nem hagyta abba a kutatást, mindig az új lehetőségeket feszegetve, hogy egyre tovább fejlessze a motoros kesztyűtechnológiát.

A Fresco II nyári túrakesztyű bélés nélküli, hátoldala puha marhabőrből, tenyere kengurubőrből (rendkívül kopásálló), tartós, izzadásálló, fekete színű, de mindenekelőtt az áttörést jelentő TFL-Cool-System technológiát alkalmazza.

Held szerint a sötét bőrnek most már nem kell automatikusan melegebbnek lennie, mint a világos bőrnek a nap melegében. A TFL-Cool-System technológia egy olyan rendszer, amely a sötét bőrre alkalmazva ugyanúgy visszaveri a napsugarakat, mintha világosabb színű bőr lenne.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A bőr felszíni hőmérséklete több mint 20 C fokkal csökkenthető, a viselője pedig a belső hőmérséklet akár -12 C fokos csökkenését is tapasztalhatja, így javul a hőállóság, miközben a bőr eredeti megjelenése megmarad.

A kesztyű a motoros ruházat egyik legfontosabb része

A Held Fresco II további jellemzői közé tartozik a speciális varrás, a kesztyű belsejében lévő nyomáspontok eltávolítása az érzékenység javítása érdekében. Ugyanezt a célt szolgálja a gyűrődésmentes, előre ívelt tenyér, a csukló és a belső ujj állítható tépőzárjai, valamint a háton, a hüvelykujjon és az ujjakon található rugalmas betétek.

A Fresco II EN 13594:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik (motorkerékpárosok védőkesztyűi), és speciális Temperfoam az ujjpercek védelmére (az ujjpercek héja ütésvizsgálattal tesztelt), Teramid a hüvelykujj tövének védelmére, valamint megerősítések a kézfej oldalán, a hüvelykujj ujjbegyén és a kesztyű tenyerén.

A Held Fresco II EN motoros kesztyű fekete színben kapható férfi és női méretben.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük