fbpx

Hazatértek a svédchopperek

Oroszország után Svédországba is megérkezett a Saxon.

A Saxon egy valódi amerikai motorkerékpár, amely stílust és minőséget sugároz, miközben egyedülálló és eredeti. A márka minden egyes modellje lázadást sugall. Sorozatgyártású, klasszikus choppereit nem véletlenül forgalmazzák a chopperek őshazájában, Svédországban is.

 

Azt mondják, Svédországban olyan hosszú a tél, hogy ott a motorosoknak van idejük szép choppereket építeni. Mostantól azonban erre nem lesz szükség – kénytelenek lesznek valami más elfoglaltságot találni maguknak. A BikeNord cég lett ugyanis a Saxon Motorcycle Europe hivatalos Svédországi dealere.

A Saxon márkanév alatt Amerikában, kézzel készült, sorozat-gyártott motorkerékpárok mindegyike egyediséget sugall, és ergonómiailag tökéletesen illeszkedik vezetőjéhez. Jelenleg Európában öt Saxon modell van forgalomban. A Firestorm, a Warlord, a Henchman, a Whip, és a legutolsóként a 2010-es EICMÁN bemutatott Crown.

Gard Hollinger-t a modell tervezőjét az 1950-60-as évek stílusa ihlette meg. A motor letisztult chopper stílusát a különleges, egyedi alkatrészek színesítik, mint az üzemanyagtartály, a hátsó sárvédő és az olajtartály.

Az immár Európa tíz országában elérhető Saxon modellek mindegyike megfelel az európai környezetszennyezési és közlekedésbiztonsági normáknak, valamit két év gyári garancia van rájuk.

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x