Hírek

Hazatértek a svédchopperek

Oroszország után Svédországba is megérkezett a Saxon.

A Saxon egy valódi amerikai motorkerékpár, amely stílust és minőséget sugároz, miközben egyedülálló és eredeti. A márka minden egyes modellje lázadást sugall. Sorozatgyártású, klasszikus choppereit nem véletlenül forgalmazzák a chopperek őshazájában, Svédországban is.

 

Azt mondják, Svédországban olyan hosszú a tél, hogy ott a motorosoknak van idejük szép choppereket építeni. Mostantól azonban erre nem lesz szükség – kénytelenek lesznek valami más elfoglaltságot találni maguknak. A BikeNord cég lett ugyanis a Saxon Motorcycle Europe hivatalos Svédországi dealere.

A Saxon márkanév alatt Amerikában, kézzel készült, sorozat-gyártott motorkerékpárok mindegyike egyediséget sugall, és ergonómiailag tökéletesen illeszkedik vezetőjéhez. Jelenleg Európában öt Saxon modell van forgalomban. A Firestorm, a Warlord, a Henchman, a Whip, és a legutolsóként a 2010-es EICMÁN bemutatott Crown.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Gard Hollinger-t a modell tervezőjét az 1950-60-as évek stílusa ihlette meg. A motor letisztult chopper stílusát a különleges, egyedi alkatrészek színesítik, mint az üzemanyagtartály, a hátsó sárvédő és az olajtartály.

Az immár Európa tíz országában elérhető Saxon modellek mindegyike megfelel az európai környezetszennyezési és közlekedésbiztonsági normáknak, valamit két év gyári garancia van rájuk.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük