EseményekKiemeltMotorverseny

Három lány a dobogón – Magyar Köztársaság Dragbike Bajnoksága

kunmadar dijkioszto 3272Már évek óta hagyomány, hogy a kunmadarasi versenyek díjkiosztóját Budapesten, a Keleti pályaudvar Baros termében rendezi meg a Speed Riders MC. Idén sem volt ez másképp. Október 21-én három motoros lány is fenn állhatott a dobogón.

A dragversenyzők, a motoros kaszkadőrök, a versenycsapatok, a szponzorok, valamint az újságírók gyűltek össze ezen az őszi napon a patinás környezetben, hogy együtt ünnepeljék meg az eddigi legsikeresebb versenyszezont. A magyarokon kívül az osztrák csapatok is eljöttek, hogy személyesen vegyék át a díjakat.

Ezen a napon több bajnokság kupáit vehették át a versenyzők. A Speed Riders MC egyik legfontosabb versenyének, a Motorport Kupának a trófeái mellett itt találtak gazdára a MAMS dragbike-bajnokságának, a stunt riderek Kelet-Nyugat kupájának, valamint a Shox kupának a díjai is.

A hölgyek ismét szépen szerepeltek Kunmadarason. A díjkiosztó gálán két hölgy is felállhatott a dobogóra. Vincze Alexandra a Motoport kupa UP Junior 50-es kategóriájában a dobogó második fokára állhatott fel, ami a Magyar Köztársaság Dragbike Bajnokságában is a második helyet hozta meg a fiatal versenyzőnek.

Matusik Andrea a MAMS Dragbike bajnokság Street 125-ös kategóriájában és a Motoport kupa Moditwin kategóriájában a harmadik helyen végzett összetettben, míg a Szoci kategóriában második lett. A Magyar Bajnokságban szintén a második helyen végzett.

Mucsiné Nana Tünde a Magyar Bajnokság Street 600-as kategóriájában a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Gratulálunk a lányoknak, és reméljük, jövőre is legalább ilyen sikeresen versenyeznek majd.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kunmadarasi versenyek végeredményeit a Kunmadaras Motorsport oldalán olvashatjátok el részletesen.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük