fbpx

Három lány a dobogón

kunmadar dijkioszto 3272Már évek óta hagyomány, hogy a kunmadarasi versenyek díjkiosztóját Budapesten, a Keleti pályaudvar Baros termében rendezi meg a Speed Riders MC. Idén sem volt ez másképp. Október 21-én három motoros lány is fenn állhatott a dobogón.

A dragversenyzők, a motoros kaszkadőrök, a versenycsapatok, a szponzorok, valamint az újságírók gyűltek össze ezen az őszi napon a patinás környezetben, hogy együtt ünnepeljék meg az eddigi legsikeresebb versenyszezont. A magyarokon kívül az osztrák csapatok is eljöttek, hogy személyesen vegyék át a díjakat.

Ezen a napon több bajnokság kupáit vehették át a versenyzők. A Speed Riders MC egyik legfontosabb versenyének, a Motorport Kupának a trófeái mellett itt találtak gazdára a MAMS dragbike-bajnokságának, a stunt riderek Kelet-Nyugat kupájának, valamint a Shox kupának a díjai is.

 

A hölgyek ismét szépen szerepeltek Kunmadarason. A díjkiosztó gálán két hölgy is felállhatott a dobogóra. Vincze Alexandra a Motoport kupa UP Junior 50-es kategóriájában a dobogó második fokára állhatott fel, ami a Magyar Köztársaság Dragbike Bajnokságában is a második helyet hozta meg a fiatal versenyzőnek.

Matusik Andrea a MAMS Dragbike bajnokság Street 125-ös kategóriájában és a Motoport kupa Moditwin kategóriájában a harmadik helyen végzett összetettben, míg a Szoci kategóriában második lett. A Magyar Bajnokságban szintén a második helyen végzett.

Mucsiné Nana Tünde a Magyar Bajnokság Street 600-as kategóriájában a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Gratulálunk a lányoknak, és reméljük, jövőre is legalább ilyen sikeresen versenyeznek majd.

A kunmadarasi versenyek végeredményeit a Kunmadaras Motorsport oldalán olvashatjátok el részletesen.kunmadar dijkioszto 3273kunmadar dijkioszto 3275kunmadar dijkioszto 3276kunmadar dijkioszto 3277kunmadar dijkioszto 3278kunmadar dijkioszto 3280kunmadar dijkioszto 3281kunmadar dijkioszto 3282kunmadar dijkioszto 3287kunmadar dijkioszto 3288kunmadar dijkioszto 3289kunmadar dijkioszto 3292kunmadar dijkioszto 3296kunmadar dijkioszto 3297kunmadar dijkioszto 3310

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x