Hírek

Fullos motorbolt a Balatonnál

fullgas 1097Mostantól öt márka forgalmazásával foglalkozik az ország legnagyobb motorszalonja Balatonbogláron. Az eddig egyetlen, csak motorkerékpárokkal foglalkozó magyar BMW szalonról – az egyéb „leg”-gel kezdődő jelzők mellett – nyugodtan elmondhatjuk, hogy itt minden van.

Erdős Tamás, a gigantikus méretű szalon ügyvezető igazgatója elmondta, hogy cége egyéni vállalkozásként indult még 1996-ban. Azóta a régió legforgalmasabb motorosboltjává és szervizévé nőtte ki magát a kis bolt, ahova az ország minden részéről érkeznek a vásárlók.

„2002 óta folyamatosan 500 db felett van az évente általunk értékesített motorkerékpárok száma. Cégünk sikere a profit folyamatos visszaforgatásának, fejlesztésnek, motorsport aktivitásnak, aktív marketing tevékenységnek, a műszaki kollégák folyamatos képzésének és leginkább a vezetőség motorozás iránti rajongásának köszönhető.” – nyilatkozta a tulajdonos-ügyvezető a tegnapi sajtótájékoztatón.

A cég 2003-ban átadott épülete már önmagában is az ország legnagyobb és legmodernebb motorkerékpár márkakereskedésévé tette a szalont, amelyet idén egy 190 millió forintos beruházás követett. A régi épülethez így nagyjából annak háromszorosát építették hozzá, ahol két szinten elfér az itt forgalmazott öt motorkerékpár márka (BMW, Ducati, KTM, Suzuki, Piaggio) minden új modellje a kiegészítőkkel és a ruházattal együtt. Az új szalonban hangulatos kávézó is várja a megfáradt nézelődőket.

Az új épületrészben a BMW motorok mintegy 240 m2-t foglalnak el, így az összes aktuális modellt kiállítják majd. A teljes típusválaszték bemutatására alkalmas épületrészben kapott helyet a BMW ruházati részleg, míg az új szárnyban január végéig alakítják ki a többállásos BMW motorkerékpár szervizt. A kíváncsiskodókat és a komoly vásárlókat is várják a szalonban, a 7-es út 142. kilométerénél.

Még több kép a galériában
fullgas 1049fullgas 1054fullgas 1062fullgas 1089

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük