HírekKultúraMotoros film

Harleys szuperhős

harleyszuperhos1Kinek mi jut eszébe arról, ha azt hallja: Captain America?

A legtöbb motoros valószínűleg rögtön a ma már klasszikusnak számító Szelíd motorosok című filmre asszociál, amiben Peter Fonda motorja a Captain America egy Harley Panhead, melynek fényezését az amerikai zászló ihlette.

A képregény fanoknak azonban valami egészen más ugrik be. Számukra Captain America egy II. Világháborús szuperhős, akiről idén film is készül.

A Captain America – The First Avenger című filmet most forgatják London mellett olyan híres színészekkel, mint Bruce Willis, Nicolas Cage és Chris Evans, aki a főszerepet játssza a filmben. Evanst, azaz Captain Americát többször láthatjuk majd a film során egy Harley-Davidsonon.

A motor veteránnak tűnik, azonban a látszat csal. A filmben szereplő motor a Harley WLA replikája. Alapja egy Harley-Davidson Cross Bones, amit a H-D múzeum szakemberei segítettek történelmileg autentikussá tenni.harleyszuperhos2harleyszuperhos3

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük