fbpx

Harleys szuperhős

Kinek mi jut eszébe arról, ha azt hallja: Captain America?

A legtöbb motoros valószínűleg rögtön a ma már klasszikusnak számító Szelíd motorosok című filmre asszociál, amiben Peter Fonda motorja a Captain America egy Harley Panhead, melynek fényezését az amerikai zászló ihlette.

A képregény fanoknak azonban valami egészen más ugrik be. Számukra Captain America egy II. Világháborús szuperhős, akiről idén film is készül.

A Captain America – The First Avenger című filmet most forgatják London mellett olyan híres színészekkel, mint Bruce Willis, Nicolas Cage és Chris Evans, aki a főszerepet játssza a filmben. Evanst, azaz Captain Americát többször láthatjuk majd a film során egy Harley-Davidsonon.

A motor veteránnak tűnik, azonban a látszat csal. A filmben szereplő motor a Harley WLA replikája. Alapja egy Harley-Davidson Cross Bones, amit a H-D múzeum szakemberei segítettek történelmileg autentikussá tenni.

Ajánlom másoknak is

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x