CsajokHírekTetkó a csajokon

A legjobb termokabátot nyer – deréktetoválások versenye 2010

The limitA legjobb deréktetoválás tulajdonosa egy női termokabátot is nyer.

Jó hír mindazoknak, akik neveztek az idei Tetkó a csajokon verseny utolsó fordulójára, hogy az eddigi nyeremények listája egy újabb, igen értékes darabbal bővült. Hogy mindenkinek legyen még esélye nyerni, a szavazást meghosszabbítottuk, szerdán 10:40 percig még hozzásegíthetitek a kedvenceteket az értékes nyereményhez.

A Moto.hu jóvoltából a legjobb deréktetoválás tulajdonosa – aki a legtöbb szavazatot kapja – a többi nyereménye mellett egy német Speed-X női kabát tulajdonosa is lesz 29 900 Ft értékben. A kabátnak kivehető termobélése van, nyitható szellőzőkkel, és természetesen CE könyök-, váll- és gerincprotektorral van ellátva. A kabát szél és vízálló, lélegző anyagból készült, több ponton szűkíthető, testre szabható. Állítólag élőben sokkal jobban néz ki, mint a képeken.

Ebben a fordulónkban a második és a harmadik helyezett sem marad ajándék nélkül. Ők 1-1 névre szóló, 10% kedvezményre jogosító ÁLLANDÓ törzsvásárlói kártyát kapnak a Moto.hu üzletébe, ahogy az egyik szerencsés szavazó is, akinek szintén kisorsolunk egy ilyen kártyát.

A Deréktetoválások versenyének nyereményei
  • Moto.hu Speed-X női termokabát az első helyezettnek, 3 db 10%-os állandó törzsvásárlói kártya a 2.,3. helyezettnek és egy szavazónak
  • Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Excipial: 5000 Ft értékű ajándékcsomag

A szavazók között egy Csajok a motoron kendőt is kisorsolunk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
  • P1010749

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük