fbpx
HírekMotorokMotorozás

Halálos motorbalesetet szenvedett a szexi orosz Instagram-sztár

olya petrova halalos balesetOlya Petrova-nak, több mint 60 ezer követője volt az Instagramon – dekoltázsa és motoros videoi nagy sikert arattak. Nemrégiben közlekedési balesetben veszítette életét.

Az orosz származású Olya Petrova 22 évet élt, s az internetes világban blogger volt, aki szexi motoros fotóival és videoival szerzett magának az Instagramon több mint 60 ezer követőt.

A baleset körülményeit még nem tisztázta teljesen a rendőrség, de annyit lehet tudni, hogy a lány nagy sebességgel haladt az úton a Honda CBR600RR motorjával, majd hátulról belecsapódott egy Volvo-ba – az autó vagy jelezte a kanyarodási szándékát, vagy sem…

Amikor Olya elindult motorozni, még úgy gondolta, hogy a téli szezon előtt, ez lesz az utolsó motorozása, tehát jó móka lesz így lezárni a késő nyarat. Sajnos, véglegesen az utolsó útja lett ez a motorozás. Olya Petrova videoit itt találod.

olya petrova halalos baleset1

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Azok, akik dejavu-t éreznek, igazuk van, ugyanis tavaly egy Olga Pronina nevezetű orosz lány is meghalt – róla itt írtunk. Olga, a vakmerő motoros mutatványairól volt híres. A 40 éves hölgy, legtöbbször szexi fehérneműben pattant fel a motorra, s készített videokat.

Nem csak ez a két hölgy vállalt veszélyes motoros mutatványokat azért, hogy minél több követőt szerezzen, hiszen az Instagramon nagyon sok, tőlük fiatalabb lány próbálkozik szintén a “szexi, vagány motoros csaj” szerepében tetszelegni, növelve ezzel a balesetveszélyes helyzetek számát.

Forrás: vezess.hu

Fotó: vezess.hu, Sputnik International

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x