fbpx

Fogsz motorozni szilveszterkor? És elsején?

tel motorozasTudom, vannak olyanok, akiket a mínuszok sem zavarnak, ha motorozásról van szó, de most kaptunk egy kis december végi tavaszt. A karácsonyi lakomák utáni „kajakómát” pedig egy kis mozgással lehet helyretenni.

Először arra gondoltam, a szép téli időben, a hóban egy kis séta, szánkózás, a lehető legjobb levezetés az ünnepek után, de sajnos egy dolog hibádzik: nincs hó.

Ha már az időjárás ilyen kegyes volt hozzánk, hogy ízelítőt adott abból, mi lesz majd tavasszal, hát biztosan volt pár olyan motoros, aki nem tudott ennek ellenállni és tett pár kört…

Hogyan vezeted le a karácsony utáni teltség érzetet – séta vagy motorozás? 

Fogsz motorozni szilveszterkor vagy január 1-én? Tudod, az a babona, hogy azt csinájuk egész évben, amivel az év első napját töltjük. Mik szerepelnek az újév napjára szóló listádon? 

Fotó: Pinterest

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x