fbpx

Felvarratnád magadra egy divatmárka logóját?

ecko-unltd-cut-sew-tattooAz attól függ! Igaz? Nagyon kreatív ötletre bukkantam, miközben az interneten böngésztem: egy divatmárka 20% kedvezményt ajánlott fel annak, aki magára varratja a logóját.

A delikvens bármit, bármikor vásárolhat élete végéig, és ha megmutatja tetoválását a kasszánál, rögvest lecsípnek 20%-kot a cuccok árából. Élő reklámfelület!

Vicces lehet úgy menni vásárolni, hogy a tetkó olyan, mint egy törzsvásárlói kártya…

Ez egy régebbi hír volt, de kíváncsi vagyok, hányan szaladgálnak a világon az Ecko Unltd és a Cut & Sew divatmárkák mintájával a bőrükön…

Már maga az ötlet hírverése miatt sokat beszéltek a cégről, és persze akadt olyan egyből, aki szaladt egy tetováló szalonba.

Ha elnézem az ollós vagy az orrszarvús logókat, igazából, aki nem ismeri a céget, csak egy egyszerű mintát lát. (Az olló szerintem kifejezetten jól néz ki!)

Belegondoltam, vajon én megtenném-e, hogy magamra varratok egy logót az olcsóbb termékek reményében… Azt hiszem, nem!

Az nem egy szívből jövő, csak rám vonatkozó dolog lenne, amit életem végéig viselnem kell, hanem pusztán a pénzt látnám benne, és ezért utálnám magam.

Elmondhatom, hogy egyetlen mintámat sem bántam meg, de egy ilyen indíttatásból elkövetett varratást biztosan szeretnék meg nem történté tenni.

Írd le a véleményed! Megtennéd-e vagy sem?ecko-unltd-cut-sew-logo

 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x