fbpx
HírekMotor felszerelésMotorok

A Mitas bővíti a TOURING FORCE gumiabroncsok választékát a maxi robogókhoz

Mitas gumiabroncs maxi robogókhoz 2023A Mitas kibővíti a TOURING FORCE gumiabroncs-kínálatát 15″-os méretekkel, amelyek a modern maxi robogókon, valamint az innovatív és nagy teljesítményű háromkerekűeken is használhatók. Két új méret, 120/70R15 56V elöl és 160/60R15 67V hátul, 2023 májusától lesz elérhető a piacon.

“A hatékony mobilitás a városi területek egyik fő kihívásává válik. Ingázók milliói használják közlekedési eszközként a maxi- és háromkerekű robogókat, ezért aktívan dolgozunk a hatékony városi mobilitást támogató termékek fejlesztésén” – mondta Gustavo Pinto Teixeira, a Trelleborg Wheel Systems kétkerekű és speciális abroncsokért felelős alelnöke.

Az új TOURING FORCE méretek közvetlenül a TOURING FORCE sporttúra gumiabroncsunkból származnak, és annak minden előnyével fel vannak szerelve. Úgy tervezték, hogy mindenféle burkolt utakon mindenféle teljesítményt és biztonságot nyújtson.

Keverékösszetételének köszönhetően kiváló futásteljesítményt biztosít, míg magas szilícium-dioxid-tartalma még alacsony hőmérsékleten is magabiztos tapadást biztosít nedves úton. Az egyedülálló konstrukciós technológia kiváló nagy stabilitást és sima kezelhetőséget biztosít.

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x